SIRIJIZACIJA, SADAMIZACIJA, GADAFIZACIJA I VUČIĆEVIZACIJA SRBIJE JE UPRAVO U TOKU

0 512

Znate šta, prva tri lika u naslovu ovog teksta su male bebe, po nevidjenom ludili, grdilu i manijaštvu koje ispoljava poslednji lik u gornjem naslovu.

Ne znam dal znate, taj lik je juče u 18h. zakazao sastanke svih opštinskih i gradskih odbora svoje stranke širom Srbije, a sa zadatkom da se pripreme za obračun sa svima nama koji nećemo i nismo spremni da se povinujemo njegovoj bezočnoj i dokazanoj kradji izbora.

Za tu bitku kani taj kulov da angažuje svu raspoloživu partijski vojsku, sve penzionere koji su sa pola tela i pola mozga već u grobu.
Ne želi balkanski tiraniin i Mithauzen novog političkog doba, da prihvati stvarnost kao takvu, da se pomiri sa činjenicom da je opet po ko zna koji put uhvaćen u brutalnoj kradji izbora, jer on i ne zna da išta drugo radi i odradi. a da to nije skopčano sa nekom vrstom teške prevare.

Za one ko ne znaju još ko je ta nakaza i političa fukara, da ih obavestimo?
Od kada se on probuidi, pa pa sve dok ne zaspi, on sve vreme provodi u razmišljanju kako prevariti, uvrediti, isprozivati i dotući svakog ko mu nije po volji.
U eventalnom fizičkom sukobu koji bi započeo, bio bi pregažen kao glista koja izmili na nekom putu posle iznenadne kiše.
A evo zašto?
Po mom sudu, preko 90% vojske, policije, žandarmerije, bezbedonosnih službi je protiv ovoga TIRANINA i manijaka o kojem se ovde piše.
A ko je još protiv njega?
Preko 90% studenata, omladine, te moralnih i kredibilnih ljudi iz Srbije je protiv ovog zla kojeg ovde opisujemo.Rekoh.

Njegov smisao postojanja je samo u tome, da kinji, manipuliše i gazi sve oko sebe za koje proceni da to može da radi bez većih problema za njega lično.

Taj lik i džiber je trenutno u teškoj matastazi, dubiozi, narkozi koja se ogeda u još nevidjennom izlivu vlasti u mozak, a koji mu je paralizovan količinom moći i resursa koji su mu na raspolaganju.

Ali gorko se vara ovaj put, da će moći i ovog puta da pobedi silom, kako

Jeste tačno je da je sav ljudski talog uz Vučiča, da su vodje kriminalnih gandova i navijača, te narko bosova i 99 % krivično gonjenih likova uz sadašnjeg DAHIJU.

Tačno je, da su uz njega i pola bosne, svi krajišnici su uz njega, koji su se dovukli u Sbiji baš zbog njegove politike 90tih.
I sada svi redom glasaju za njega takvoga.
Neverovatno da glasaju za onog ko ih je indirektno proterao iz kuća i imanja.
Ipak, šansa da vlasnik velike vlasti u Srbiji pobedi celu Srbiju je nikakva, ali da bi ona bila nikakva, moramo da se svi mi ostali organizujemo bolje protiv tog lupeža no što se on kao takav nenormalan-organizovao protiv nas.VIDEO DANA

Komentari

komentara

Ostavite odgovor

Your email address will not be published.