Siniša Mali razmišlja da se penzioniše: Pogledajte zbog čega mu je to palo na pamet (FOTO) (VIDEO)

0 4,128

Gradonačelnik je izrazio zahvalnost penzionerima

 

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali, seniorskim karticama za penzionere, izražava zahvalnost najstarijim građanima glavnog grada, za trag koji su ostavili u prestonici. U spotu koji je postavljen na Fejsbuk stranici SNS Beograd, gradonačelnik objašnjava koje pogodnosti pruža senior kartica, uz dosetku da i on razmišlja da se penzioniše.

– Po prvi put u istoriji beogradska senior kartica našim najstarijim sugrađanima nudi veliki broj pogodnosti. Popuste u velikom broju maloprodajnih objekata, do povoljnosti prilikom odlaska u ustanove kulture, pozorišta, biblioteke, prilikom obavljanja zdravstvenih pregleda, nabavke lekova – ispričao je Siniša Mali.

Gradonačelnik je izrazio zahvalnost penzionerima.

 Ovo je naš način da kažemo jedno veliko hvala, svim našim najstarijim sugrađanima za ono što su nam ostavili ovde u Beogradu, i dali nam mogućnost da ovaj Beograd vodimo i da bude lepši i bolji – istakao je Siniša.

Spot je počeo gradonačelnikovim čitanjem komentara na senior karticu.

– Beogradske kartice za penzionere do izbora važe i na ovom i na onom svetu. Siniša Mali daje popust od 15 odsto i na smrt. Grad vam daje sve ostalo, vaše je samo da umrete – čita komentare Mali.

Video se završava na šaljivi način, kao što je i počeo.

 I sa toliko pogodnosti koje vam nudi beogradska senior kartica, razmišljam i ja da se penzionišem – nasmejano završava gradonačelnik.

Video-snimak pogledajte ispod:
Komentari

komentara

Izvor/Autor Telegraf

Vaša email adresa neće biti objavljena.