SENZACIJA U GRADSKOM PREVOZU U BEOGRADU

0 581

Juče su na GSB-liniji 26. uhvaćene i slikane dve totalno anonimne žene, a koje su se vozile tim autobusom od centra grada pa sve do naselja Braće Jerković.

Ostali putnici u autobusu koji su činili sve sami politički lideri stranaka i visoki državni finkcioneri su bili u čudu i zgranuti, otkuda običan svet na toj liniji?

Jedan od lidera opozicije se dohvatio svog omiljenog sirotinjskog AJFONA-7 najnovije generacije i slikao te dve žene, i odmah ih je bacio na društvene mreže da se pohvali kako on koristi odavno gradski prevoz.No ga mediji zbog medijskog mraka slabo slikaju pa nisu sa time upoznati obični smrtnici u Beogradu.

Ovaj nesvakidašnji prizor i retkost da se obični ljudi i gradjani Beograda voze javnim prevozom, u medijima je izazvao veliku pažnju, a same društvene mreže su se prosto usijale i gorele do same ponoći.Kada je profesionalna ekipa “Vatrogasaca” iz Zemuna hitno intevenisala i lokalizovala taj požar.

Povedjenih na sreću nije bilo, a zbog hitre intevencije, jedino je bilo povredjeno par sujetnih VIP-punika iz autobusa koji su poznato je javnosti tradiocionalno takve naravi i karaktera.  VIDEO DANA

Komentari

komentara

Ostavite odgovor

Your email address will not be published.