Šekil ZBOG BOGDANA PROGOVORIO NA SRPSKOM – “POPRAVLJAŠ SE” VIDEO

0

Bogdan Bogdanović je odigrao maestralno prošle noći, pa ga je i Šekil O’Nil počastio pohvalama na srpskom.

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović povređen je već neko vreme, ali je stisnuo zube i uprkos tome igra za Atlantu – i to odlično. Mučio ga je šut, ali je onda “namestio ruku” i u odsustvu Treja Janga pokazao da Houksi mogu da se oslone na njega.

Bogdanović je prethodne noći postigao šest trojki protiv Milvokija, izjednačio je rezultat u seriji na 2:2, a onda se kao najbolji igrač meča uključio u emisiju sa NBA legendama.

Na intervjuu ga je odmah legendarni Šakil O’Nil “presekao” srpskim rečima!

Nije mu to prvi put da propriča srpski, znao je u toku igračke karijere kada je igrao sa našim igračima, a u poslednje vreme “ponovo lomi” jezik zbog Nikole Jokića. Ovoga puta, zbog Bogdana Bogdanovića je izgovorio – i to vrlo čisto – odlična igra!

“Bogi, ovde Šek… Pričam tvoj jezik – odlična igra!”, pročitao je sa telefona O’Nil.

“Odlična igra, bravo! Popravljaš se Šek”, nasmejao se Bogdan.

Rekao sam već, svi sa -vić u prezimenu su odlični šuteri. Kako to, imate drugačije navike od Amerikanaca? Dugo sam u ovoj ligi, svi sa -vić u prezimenu neverovatno dobro šutiraju”, zapitao se legendarni centar.

“Čuo sam jednu priču… Ti si kroz karijeru imao problema sa izvođenjem slobodnih bacanja, a u tvojoj najboljoj zvali su te O’Nilović”, podsetio ga je Bogdan.

“Ha-ha, da to je tačno! Zvali su me O’Nilović…”, nasmejao se Šek jer nije očekivao da Bogdan to zna.

Pogledajte njihov razgovor!

 

Foto YOUTUBE/ NBA ON TNT
Izvor/Autor Mondo.rs

Vaša email adresa neće biti objavljena.