SEDAM RAZLOGA ZAŠTO SAM PROTIV SAŠE JANKOVIĆA

0 698

Zašto sam apriori protiv SAŠE JANKOVIĆA-Kao kandidata za predsednika Srbije

1-Zato što je endemski prepotentan, arogantan i vrlo čudnog ponašanja prema ljudima koji mu se obrate, a isti su samo obični ljudo.Po tom pitanju je isti kao i svi političari u Srbiji.
Ovo je utisak iz ličnog kontakta.

2.Zato što je kandidat najgorih stranaka i ljudi u Srbiji u poslenjih 20 godina.
A to su pre svega totalno kompromitovani DS i sve njihove filijale koje su pristekle iz nje.Zamislite kakav je on kandidat kada ga je podržao Zoran Živković.

3-Zato što su ga podržale totalno kompromitovane javne ličnosti koje su nam 20 god, predlagale najgore ljude i najnesposobnije do neba i vasione.
Zamisite samo da nam sada Jankovića predlažu iste one javne ličnosti koje su nam predlagale DS i Tadića 8 god.Zlo i naopako.

4-Protiv Jankovića sam pogotovu zato, što oni koji njega podržavaju to čine ne zbog njega samoga,.
No što pomoću njega misle da se mogu domoći većeg rejtinga no što ga realno imaju u javnosti, a nemaju ga skoro ni za cenzus.

5-Protiv sam Jankovića što gro njegovi fanovi više navijački fanatici tipa Džastin Bibera.Ako nisi za njega, oni te tretiraju da si izdajnik i budala.

6-Protiv sam kandidata Jankovića od samog početka sa najjačim argumetom koji postoji, a on je: Šanse teoretske nema da pobedi na tim izborima.
Kada ovo kažeš njegovim glasačima, oni zatvore oči, uši, i usta.Ne zanima ih i ne sekira ih uopšte ta činjenica.Vrlo zanimljivo.

7-Ko me bude pitao: Dobro, ako si protiv njega, za koga ćeš glasati?
Na to pitanje sam već dao najtačniji i najsuvisliji odgovor, a on glasi:
Glasaću za kandidata koji ima najviše šansi da pobedi vladajuću stranku i njihovog kandidata, ma ko taj drugi bio?Jasno kao dan.VIDEO DANA

Komentari

komentara

Ostavite odgovor

Your email address will not be published.