SAŠA RASULOvić

0 579

Saša RASULOvić

 

Svirali su samo jedno leto, i kažu da više neće da sviraju jer se njihova svirka nije dopala većini slušalaca njihove muzike na struju.Sad će da malo sviraju u diple i frulu sva je prilika posle prvih izbora za bilo šta u Srbiji
Tako da.Rastanak se primakao, nemoj drugovi da vam je žao?
Ko je kriv za opšti sunovrat, rasulo, neverovatnu propast jednog pokreta koji je kao obećavao nešto?

Naravno, za to je kriv 1. genije pokreta u liku lidera pokreta:

Saša Radulović-čovek koji prosto ne ume sa ljudima, čovek koji misli stvarno da su svi oko njega budale i neznalice sem njega lično.
Jednog takvog istog ima SNS, ali oni imaju takvog opravdano, jer oko njega su sve same ljige i krpe od ljudi i sa time su se tamo svi pomirili.Dakle, imamo krivca broj 1.

Dušan Pavlović -Ćutač i spavač u DJB, ne bi on tu da se meša u ništa.Profesor koji ne bi da talasa, njemu je DJB-bara lepo legla.
Dakle, krivac broj 2.

Aleksandar Stevanovic-Političar iz nužde, politički veoma neuk, što i sam priznaje.
Njega iskreno rečeno politika kao takva uopšte ne zanima.
Čovek koji je sva svoja znanja i saznanja rešio da proda političkoj korektnosti i nezameranju prvom čoveku pokreta, a i uopšte tako to ide u politici, ćuti i nikada ne možeš pogrešiti.
Dakle, krivac broj 3.

Jasmina Nikolic-Kontraverzna žena iz pokreta DJB, koja se svojim obraćanjem lično obraća sve samim članovima MENSE, a ne svekolikom glasačima u Srbiji.
Debeli krivac za propast DJB kao visoko kotirana kao No4.

Dal’ je neko možda primetio, da se pokret #DJB bukvalno začaurio, bunkerisao i zatvorio za svakog ko bi mogao da ugrozi gore pomenutu četvorku?To je fascinantno.
Čak su i akademika Dušana Teodorovića maximalno izignorisali i smatrali ga #FIKUSOM, ali ih je on brzo provalio i pozdravio se sa njima takvima.

DJB-vrhuška na čelu sa totalno kontraverznim liderom vodi politiku istu kao onomad Srpska Radikalna Stranka, oni svima postvljaju uslove za ulazak u vlast, oni svima sole pamet kao da su sami izaslanici Svetog Pavla i samog boga Isusa.

Dokle ide to ludilo kod tog pokreta i lično lidera istog, najbolje vam pokazuje činjenica, da oni kritikuje i prozivaju lidere u lokalu koji su uzeli i 6 puta više glasova?
Neverovatni ludaci i nekontrolisano ludilo.

Sam lider #DJB sve vreme priča o nakakvoj fantomskoj TRANSPARENTOSTI tog pokreta.
U praksi to je čista “zvaka za ludaka”.U praksi je ta žvaka potvrdjena kao stvarno “luda i lažna žvaka”.

Čovek ladno se tajno sastaje za jednim liderom i predsednikom jedne BG-opštine i tamo mu nudi neke tajne dilove.
Toliko o prevaratu RADULOVIĆU lično koji se baš preigrao i to mu je baš omiljena igra prestola.

Ali je provaljen i raskrinkan samo tako.Da komedija bude kompletna, on kao provaljeni sada potura priče kao je on provalio druge.Klasična priča politikanata i prevaranata ne samo u politici nego u običnom životu.

Čovek koji je u Srbiji doselio da živi pre desetak godina.
Ušao u politiku veoma neskusan, ne poznajući čak ni lidere stranaka iz 90tih.
Sada glumi genija koji zna bolje šta se čini i radi na lokalu u “Starom Gradu”, Vračaru, Novom Beogradu i Valjevu, no svi mi koju tu živimo pola stoleća.
Eto i sami procenite koliki je to bezobrazluk, pokvenuluk.ludarluk koji se retko vidja i sreće, ali vidimo ima ga na javnoj političkoj sceni.

Mnogi znaju koliko je lider #DJB lud i neuračunljiv čovek i da je težak kao crna zemlja.To znaju i njegovi saradnici koliko god ih ima, ali svi su smatrali da samo on kao takav može da ugrozi vlast istog takvog lidera iz SNS-a.

Gro nas koji smo 2016. glasali za DJB to smo činili ne zbog RADULOVIĆA ne daj bože, no zbog programa, e sada nećemo glasati čak ni za taj program.Opametio nas je u medjuvremenu.

Ali u jednoj stvari se lider #DJB prevario?
Članovi i glasači #DJB i #SNS su nebo i zemlja.
Prvi imaju svoju ličnost, imaju i stav, imaju i trpni momenat izražen, za razliku od glasača za lidera SNS kojeg glasaju čak da ih on lično piša po glavi.A piša im svaki dan.

Lideru #DJB nema te sreće i takve glasače i članove s kojima će se igrati kao sa piunima i fikusima.
Tu se debelio ispalio i prevario.Taj film neće nikada da gleda sva je prilika i neprilika za njega lično.

Šta reći za pokret i čoveka, koji je ušao u parlament pre godinu dana da bi promivisao pokret i svoj program.
A ne da sviraju qurcu i da ih tamo jedan paor MARJAN RISTIČEVIĆ bukvalno rastura i ponižava kao retko ko u parlamentarnoj istoriji i raspravi.

DJB poslanički klub beži i krije se od seljaka Rističevića sve vreme u parlamentu, a pisac ovih redova je nećete verovati blokiran baš od tog istog Rističevića kojeg sam na Twiteru izludjivao pitanjima i komentarima.
Toliko o bespomoćnosti DJB-poslaničkog kluba.

Rasulo u DJB je opšteg karaktera, oni dnevno gube najmanje po 250 gasača.Pomnožite taj broj za 365 dana i doći ćemo do cifre da je #DJB za godinu dana boravka u parlametu Srbije izgubio tačno 50% svog glasačkog tela.
Rejting #DJB trenutno je na 2,8%.
Stvarno treba biti veliki gejzbi i veliki genije da vam to uspe za samo toliko vremena.Svaka čast samouništivački velemajstori.VIDEO DANA

Komentari

komentara

Ostavite odgovor

Your email address will not be published.