ŠARČEVIĆ SVE OBJASNIO: Nastala je zabuna, studenti ostaju u domovima!

0 4,610

Ministar prosvete objasnio za TV Prva da studenti ostaju u domovima. Zabunu je napravila studentska poliklinika, tvrdi Šarčević.

 

Nakon sinoćnjeg gostovanja predsednika Srbije na RTS-u i poruke da će se zatvoriti studentski domovi i da će akademci koji nisu iz Beograda morati da se vrate kući, nastala je kako kaže ministar Mladen Šarčević, prava zbrka.

Oni ostaju u domovima i nije reč o kompromisu jer to znači da bi bilo nema veze zaraženi su…Ja sam skrenuo pažnju da je Studentska poliklinika skrenula pažnju i poslala lošu poruku, kada je iz te ustanove saopšteno da je od koronavirusa obolelo preko 3200 studenata”, kaže Šarčević.

 

Ispalo je da su svi zaraženi, a iz domova je bilo svega 20 studenata bilo zaraženo. To je, kako kaže, slučaj za Beograd, dok u drugim gradovima ili nema zaraženih u domovima ili je taj broj minimalan, objasnio je ministar.

Ponavlja da je reč o zabuni koju je objasnio članovima Kriznog štaba. Šarčević je takođe rekao i da će studenti biti na vreme obavešteni o svemu o čemu bi trebalo da budu obavešteni od njega lično i ministarstva.Komentari

komentara

Foto printscreen RTV Pink
Izvor/Autor Informer.rs

Vaša email adresa neće biti objavljena.