SAM PAPA PROTIV MILIJARDE PAPANA

0

SAMO JE JEDAN JEDINI OVAKAV PAPA NA SVETU-SVI OSTALI SU PAPANI

Ova gromada i ljudurina njegova exelencija PAPA-Franjo me opasno ugrožava sa svojom slobodoumnošću i iskrenoću i posvećenošću istini, stvarnosti i dogadjajima koji nas okružuju.

Ovako nešto dole, može i sme da iskaže i javno publikuje samo ljudska gromada PAPA FRANJA, kao javna i svetska ličnost No1 u svetu i šire.

A ovaj tekst može da napiše samo jedan jedini čovek, osoba, fejsbukaš i doajen internet pisanja i delanja, a to je baš pisac ovih redova.
Da prostite svi vi ostali heroji našega doba, a kojih ima veoma, veoma malooo…

Svi mogući konvencionalni mediji u svetu, te mediji u Srbiji su jedno od najveć zala 21 stoleća, koje dekretom treba totalno utištiti i to sa zemljom crnicom poravnati i betonirati.

A umesto njih ostaviti kao jedino sredstva komunacije samo intenet, društvene mreže i narodna saznanja o onome šta je običan čovek video, pa samim tim i objavio i obavestio sve kojima je to bitno.
Ova vrsta medija koju sada imamo, je veća mafija no sve moguće bande sveta od kada je tog sveta, veka i ljudi.

To treba uraditi hitno i expresno, a šta baš konkretno?
Rekoh, hitno zapaliti sve moguće TV-kanale, medijske kuće, redakcije, a koje služe samo za zaludjivanje širokih i siromašnih masa koje nisu u mogućnosti da vide i saznaju šta je java, šta je san, šta je stanost, a šta je laž i istina?
E zato to pretvoriti u prah i pepeo.I tačka.

Vaša email adresa neće biti objavljena.