RIK-REKONSTRUKCIJA GLASANJA

0 481

RIK-GLASANJE-REKONSTRUKCIJA

Nabavim neki kalašnjikov, odem u neku banku s njim, skembam čuvara banke, uperim ga u glave zaposlenih i uzmem im sve pare koje drže u toj banci u tom trenutku.

Dodju neke čike iz policije, uhapse me posle mesec dana i predaju tužilaštvu i sudu, a onda sledi moja odbrana i pravo na dobrog i sposobnog advokata.

Od keša koje sam oteo toj banci, potkupim većinu potrebnu u sudskom veću, koji u procesu protiv mene odluče da glasaju, je l’ sam ja išta kriv i da li je uopšte bilo te pljačke banke?

Sudsko veće, pošteno kako je kod nas to običaj, glasanjem sa 4:3 odluči da nisam ništa kriv i pusti me na slobodu i čak sa pravom da tužim one koji su me maltretirali po sudovima i po policiji.

Eto tako funkcioniše pravda, krivda u ovoj zločinačkoj Srbiji, a i još ponegde.
E baš ovako stoje stvari kod nas kako sam ovu rekonstrukciju napravio i opisao.
Važno je samo korumpirati ovlašćeno glasačko telo, dal u sudu, dal u skupštini, parlamentu, bilo gde-gde se odlučuje?Je l’ te.
Jeste.

Ako pitate?Pa aman ljudi, šta je bilo sa kalašnjokovom, tom pljačkom?Je l’ vidite da nije bilo ničega, jel’ su ljudi glasali da nije bilo pljačke i ničega, šta bi da vi sada sami da sudite je l’?
Hoćete da vršite pritisak na sud je l’?Sram vas bilo.

Eto, tako isto će u RIK-u da se glasa?
Je l’ bilo kradje glasova, ili nije?
Kupiće garatovano članove RIK-a i glasaće da nije bilo nikakve kradje i peglanja listića i tačka.

Фотографија корисника Milutin Mladjenovic


VIDEO DANA

Komentari

komentara

Ostavite odgovor

Your email address will not be published.