REVOLUCIONARNA IGRAČKA PLATFORMA MOONETA PO PRVI PUT U SRBIJI

0 33,494

Tekućeg  vikenda, u subotu 8. septembra od 17h do 20h u centralnom holu šoping centra Stadion svim ljubiteljima gejminga odrzan je javni čas o Mooneta kriptovaluti, koja je  konačno stigla i u Srbiju. 

Mooneta je progresivna američko – kineska kompanija, koja je konačno u formi expoziture prisutna i kod nas. Osnovana je pre svega sa namerom da postavi nove standarde i trendove u svetskoj Gamming  industriji. 
Mooneta je revolucionarna gamming platforma koja je bazirana na blockchain tehnologiji, koja obezbeđuje gejmerima širom sveta mogućnost spoja lepog i korisnog, uz vrhunsko igračko iskustvo sa praktično neograničenim izborom podržanih igara i mogućnost monetizacije svoje pasije kroz rudarenje Mooneta kriptovalute. Ovaj proces se odigrava sasvim lako i automatski, tokom samog igranja igara. Ovako stečena Mooneta, odnosno kriptovaluta, se lako može konvertovati u bilo koju svetsku valutu.

 

Kompanija Mooneta će obezbediti svojim igračima do sada nezamislivo odličnu zabavu sa akcentovanom opcijom zarade, sve to naravno u sklopu sistema koji smo osmislili za Vas.
Ukoliko niste  bili u mogućnosti uzeti učešće u subotu 8. septembra za Vas smo obezbedili još jedan termin, 22. septembar od 17h do 20h, u sklopu koga ćete steći detljan uvid u sam projekat & način na koji funkcionise.
Vidimo se
Vasa Mooneta


VIDEO DANA

Komentari

komentara

Ostavite odgovor

Your email address will not be published.