RASTU POLICIJA PRATILA svaki njegov korak, zbog ovoga je PAO!

0 5,705

Kao bomba je odjeknula vest da je popularni reper Stefan Đurić Rasta uhapšen i to zbog posedovanja nedozvoljenih supstanci. Većinu je možda i iznenadilo njegovo hapšenje, ali kako se navodi policija je njega pratila već neko vreme.

 

Nije moglo da ostane neprimećeno, da Rasta konzumira marihuanu već neko vreme. Nije se plašio zakona, čak i kada je na drušvenim mrežama kačio slike i snimke sa marihuanom. Policija je na to odmah regovala i obratila pažnju na njega – priča izvor.

printscreen youtube

 Policija je duže vreme pratila Rastu ali nikako nije otkrivala značajnije informacije, sve do dana hapšenja kada je reper dobio poziv od svog bliskog prijatelja. Pred kraj razgovora prijatelj je Rasti rekao da mu ponese takozvanu “salaticu” što je rečniku ulice popularan naziv za marihuanu. Policija je krenula u akciju. Pratili su Rastu i na kraju ga uhapsili sa drogom – navodi izvor i otkriva šta je plan za dalje.

– Rastino hapšenje je samo početak akcije Borbe protiv narkomanije koja je veoma zahtevna. Naša policija dalje sve od sebe, a hapšenje poznatog repera je dokaz za to – zaključio je izvor.Komentari

komentara

Foto Printscreen/youTube/Alo.rs

Vaša email adresa neće biti objavljena.