MAJKA TANJE SAVIĆ IZNELA JEZIVE DETALJE O ZETU! Raskrinkala Dušana Jovančevića: Išao je na lečenje, nije znao gde je kad se NAPIJE

0
Priča Tanje Savić privukla je veliku pažnju javnosti, a svakim danom dostupno je sve više šokantnih detalja iz njihovog braka. Majka Tanje Savić, je sada iznela do sada nepoznate detalje.
FOTO: PRITNSCREEN

“Ne pamtim kad sam Dušana videla poslednji put. Možda pre Vaskrsa. Tada je trebalo da deca dođu kod nas, ali je on rekao da imaju temperaturu, a zapravo je stavio toplomer u vrelu vodu. Tanja to zna jer je toplomer pokazivao da imaju temperaturu 50, što je nemoguće”, ispričala je ona.

“Dušan je odveo na mučki način decu. Nismo ni znali. Tanja nikad nije nama htela ništa da priča, da nam je rekla na vreme sve bi bilo drugačije”, započinje priču pevačicina mama i dodaje:

“On je prvih godinu dana bio kod nas, on se mazao na hleb. On je samo voleo da cuga, a ja sam čula da se drogirao, išao je na lečenje. Lečenje nije uspelo, nije se izlečio. Kako deca mogu kod njega da budu kad je on narkoman, ne znam. Napije se ne zna gde je, a deca mala kako će.”

“Kada su otišli Tanja nije dva dana znala gde su deca, mislila je da su tu negde u Srbiji, u Sremsku Mitrovicu.”, rekla je ona u emisiji “Glamur”.

FOTO: PRITNSCREEN

 

Kurir.rs/M.M.

Foto Dado Đilas, Marina Lopičić
Izvor/Autor Kurir.rs

Vaša email adresa neće biti objavljena.