Rasim Ljajić NA ČELU FSS, Milorad Mažić GLAVNI za sudije!

0

Sve je izvesnije da bi u fotelju prvog čoveka Fudbalskog saveza Srbije trebalo da sedne Rasim Ljajić

Nakon ostavke Slaviše Kokeze javnost licitira imenima koja bi mogla da ga naslede!

 

Od Nemanje Vidića preko Zvezdana Terzića, Mitra Mrkele i drugih, ali prema informacijama Večernjih novosti favorit za funkciju prvog čoveka ovdašnjeg fudbala je čovek kojeg je podržao i predložio fudbalski klub Novi Pazar – Rasim Ljajić.

Tanjug

 

Sa pomenutim klubom je Ljajić u dugogodišnoj tesnoj vezi, ali ne i funkcioner!

– Lajić je apsolutno spreman da se uhvati u koštac sa nagomilanim problemima srpskog fudbala, pod uslovom da dobije odrešene ruke u sprovođenju mera koje će, očigledno, za pojedince i klubove biti prilično nepopularne – navode Novosti.

Bivši potpredsednik Vlade Srbije, Rasim Ljajić je u fudbalu skoro dve decenije, s tim da je osim bliskosti sa Novim Pazarom godinama bio i član Upravnog odbora Partizana!

Očekuje se rokada i na mestu predsednika Sudijske komisije! Po mišljenju mnogih, arbitri su jedan od većih problema srpskog fudbala! Novosti navode kako se rodila ideja da glavni poslovi u tom sektoru budu povereni Miloradu Mažiću.

starsport

 

Trenutno je predsednik Sudijske komisije Milan Karadžić, ali njega bi mogao da nasledi naš najcenjeni delilac pravde, potvrđen na takmičenjima u organizaciji UEFA i FIFA.

Sigurno je da bi Mažićeva reputacija doprinela boljitku, ali je pitanje može li nekadašnji sjajni sudija da se nekako “ratosilja” ugovora sa Fudbalskim savezom Kipra, gde je prošlog leta angažovan s namerom da obučava arbitare iz te zemlje. Saradnja je oročena na još jednu sezonu, opcionu i takmičarsku 2022/23!

Foto Starsportphoto
Izvor/Autor Informer.rs

Vaša email adresa neće biti objavljena.