Radovi u Bulevaru vojvode Mišića završeni pre roka

Saobraćaj u Bulevaru vojvode Mišića pušten je sinoć i time su završeni radovi predviđeni za ovu godinu

Goran Vesić, asfaltiranje bulevara oslobođenja Foto: Beoinfo
Saobraćaj u Bulevaru vojvode Mišića pušten je sinoć u 22 sata, umesto jutros u 4 sata kako je bilo planirano, čime su završeni radovi predviđeni za ovu godinu, rekao je za televiziju Pink gradski menadžer Goran Vesić.

 

– Urađeno je 400 metara asfalta, autobusko stajalište, slivnici su uvučeni u trotoar, a radovi su vredni 25 miliona dinara. U ovoj godini je u Bulevaru vojvode Mišića urađeno 1,8 kilometara asfalta, što je ukupno oko 110 miliona dinara. Pored toga, u ovom trenutku radimo rekonstrukciju Ulice Ljutice Bogdana, završavamo Topčidersku zvezdu, trebalo bi da bude završena noćas ukoliko ne bude kiše. Radi se i Ulica Jaše Prodanovića, između Takovske i Cvijićeve – precizirao je Vesić.

Gradski menadžer je naglasio da Grad Beograd i JKP “Beograd-put” ovog leta puno ulažu u ulice, a samo u toku jula izvedeni su radovi u vrednosti oko 235 miliona dinara.

vesic3

Foto: BeoinfoFoto: Beoinfo
– To je sve deo našeg desetogodišnjeg plana da se krene u obnovu svih ulica na teritoriji grada kojima ide gradski prevoz – rekao je Vesić i dodao da je plan obiman i veoma važan, ali da je sa tim moralo da se počne jer su ulice u Beogradu u veoma lošem stanju.

Prema njegovim rečima, završeni radovi su olakšali i ubrzali saobraćaj jer je Bulevar vojvode Mišića jedna od najprometnijih ulica u gradu.

– Ove rekonstrukcije ulica radimo za vreme godišnjih odmora kako se ne bi stvarale gužve, a radovi su završeni pre roka zahvaljujući radnicima “Beograd-puta” – naglasio je Vesić i dodao da će grad nastaviti sa intenzivnom obnovom ulica koje su trase javnog prevoza.

(Telegraf.rs)

Komentari su zatvoreni.