RADOVI NA VODOVODNOJ MREŽI: Delovi Voždovca, Čukarice i Sremčice danas bez vode

0

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Voždovac, danas od 8.30 do 18 sati bez vode će ostati potrošači Danijelove ulice, od Ljube Nedića do Ljubićke, saopšteno je iz JKP “Beogradski vodovod i kanalizacija”.

 

Danas će , takođe, zbog prevezivanja kućnih priključaka na novopoloženu vodovodnu mrežu na opštini Čukarica, od 8 do 24 sata bez vode ostati potrošači u naselju Velika Moštanica.

U naselju Sremčica bez vode će ostati potrošaci u sledećim ulicama: Obrenovačkoj, Porodice Radojčić, Obrenovića, Takovskog grofa, Porodice Milosavljević, Mijatovih njiva, Porodice Božić, Porodice Mitrović, Čedomira Popovića, Zlatnih rukoveti, Ljubice Kujundžić, Stefana Brankovića, Jovana Meteorite, Ilije Vukićevića, Leposavićkoj, Petra Jokića, Lozičkoj i Kneza Mihajla Viševića.

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđene su auto-cisterne, a molba za potrošače je da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe.

Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Kontakt centru “Vodovoda” na telefon 3-606-606, a obaveštenja o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na web adresi www.bvk.rs.

(Kurir.rs/Tanjug)

Foto Profimedia
Izvor/Autor Kurir.rs

Vaša email adresa neće biti objavljena.