PUT KOJIM SE U SRBIJI REDJE IDE

0 521

PREDSEDNIČKI IZBORI-TEME I DILEME?
ČETIRI ILI PET?

Velika se polemika, rasprava digla na svim drušvenim mrežama o kandidatima za predsednika Srbije, jedan je tu fenomenološki iskočio i izdvojio se najviše.Reč je o #BELOM.

Taj medijski #PRELETAČEVIĆ je klasična paradigma gde se vidi ko ima mozga, a ko ga nema niti ume s njiom da racionalizuje i gleda na stvari iz više uglova?
Čim čujem komentar nekoga o njemu, znam odmah kakvog je taj čovek intelekta?
Prosto rečeno, #Beli je merač sive mase kod nekoga čoveka i osobe.Tu zbora nema.
Njegov fenomen je kompleksan, čemu on služi i o čemu se tu radi nije lako mozgu običnog homosapijensa da prokljuvi?

Ali jedno je sigurno, naci-srpskoj stoci i govedu to nije moguće nikada objasniti, jer oni uvek razmišljaju površno, gledaju užu ličnu sliku nekog dogadjaja i pojave?
Zato u Srbiji kada joj se god dogodi da neka nacionalistička GAMAD se dokopa vlasti, oni prave serije grešaka i celo društvo ide ka već iskopnoj rupi i kanalu, a ne nekoj lepo napravljenoj stazi i putu.
Ko ne vidi korisnost #Belog na ovim izborima, taj je odavno svoj mozak i umnost poklonio nacionalnim TV-ekranima, medijima, a ne svom intelektu ako ga ima?A obično ga nema.

Da se odmah razumemo, navijštvo, pristrasnost su stvari koje ljudima oduzimaju moć pravilnog stava u samom početku, i njihovi rezoni su uvek loši, netačni i beskorisni, koliko god oni bili vispreni kao društveno biće.
Zato se nama u Srbiji stalno dešavaju pogrešni ljudi na vlasti, jer nam se takvi nametnu medijski kao rešenje, a oni su zapravo rešenje za nerešavanje bilo čega.
To nam se dešava 27 godina.
I na to ne gledamo kao grešku, no kao neminovnost.Zato je toliko apatije i beznadja u Sbiji.

Kao neko ko je veoma upućen u naš politički i društveni trenutak i život, mogu da vam se poverim, šta ću lično uraditi 2. aprila 2017. i kako razmišljam i vama to sugrešim da slično uradite?

Ako želite i očekujete izvesne i sigurne promene u društvu i
političkoj sceni, treba glasati za kandidata broj 4.
Samo on to garatuje i priča javno da će to stvarno uraditi.

Ako želite kandidata koji će svojom pojavom, ili evenualnom pobedom baciti u očaj, zapećak i istoriju bar 95% političke kvazi elite, onda glasajte za odlikaša, a to je #BELI broj 5.I tačka.

#Beli je veoma važan na ovim izborima zbog drugog kruga izbora, a kandidat broj 4. je važan?Da do tih promena kod nas stvarno i kopetentno dodje, a na opšte zgražavanje političke mafije nad mafijom.
I još jedna veoma bitna tačka.

Ako ne želite ništa da menjate u Srbiji, onda obavezno da glasate za kandidata broj 1. ili broj 2 i naravno broj 6.To je to.
Greške tu nema.

Kao što vidite, nama treba nešto da uradimo ili vrlo dobro, ili odlično, na vama je da odlučite koja vam je ocena dovoljna da budete zadovoljni?
Lično preferiran na obe ocene, a i iz izlaganja vidite da ću zaokružiti jednu od te dve ocene.
A odluku ću doneti baš u nedelju kada mu je i vreme.

P.S. Za vas koji slabije kapirate, ako ne glasate za kandidata broj 5. drugog kruga neće ni biti.
A ako ne glasate za kandidata broj 4. nikakvih promena neće biti niti su one moguće.VIDEO DANA

Komentari

komentara

Ostavite odgovor

Your email address will not be published.