PSIHIJATAR O VRBOVANJU DEVOJAKA ZA POSLOVNU PRATNJU

0

Na sajtovima za zapošljavanje pojavio se šokanatan oglas gde se mladim “elitnim” devojkama od 18 do 28 godina nudi posao VIP poslovne pratnje za inostrane biznismene. Iako se u oglasu ne navodi eksplicitno da je u pitanju prostitucija, devojkama se u oglasu obećavaju zlatne kule i gradovi – diskrecija, fleksibilno radno vreme, momentalna isplata i zarada od čak 200 do 400 evra po satu!

Ovakvi oglasi i devojke koje se javljaju na njih posledica su i odraz aktuelnog sistema vrednosti u kojem postoji imperativ da se čovek brzo obogati i da ceo život svede na nagonske potrebe, kaže za Kurir psihijatar dr Ivica Mladenović

– Mladi se identifikuju sa stvarima koje su promovisane preko medija i interneta i na taj način im je bukvalno dato zeleno svetlo da uđu, ako ne u svet prostitucije, a onda u svet blizak prostituciji. Klima je idealna za to na globalnom nivou. Čak i da se u ovom konkretnom slučaju i ne radi o prostituciji ponižavajuće je da se mlada osoba, umesto kao ličnost, tretira i svodi na privezak i na ukras nekome – kaže dr Miladenović i dodaje da nizak standard i nemogućnost da se od plate normalno živi doprinosi popularnosti ovakvih “zanimanja”.

oglas, poslovna pratnja
FOTO: PRINTSKRIN

– Međutim, treba znati da kada se jednom uđe u tu priču teško se iz nje izlazi. Ovakvo ponašanje vodi u depresiju, zavisnost, nisko samopoštovanje i sve ono što na kraju uništava život – zaključuje naš sagovornik.

Prostitucija, Prostitutke
FOTO: SHUTTERSTOCK

Podsetimo, kako je navedeno u oglasu, za ovaj navodni posao snova mogu se prijaviti “sve devojke od 18 do 28 godina, lepog lica, lepo građene, negovane, obrazovane, atraktivne, uz osnovno poznavanje engleskog jezika” koje žele, kako kažu, pre svega dinamičan, zanimljiv posao uz nova poznanstva.

jahta, devojke, eskort dame, prostitucija, prostitutke, prostitutka
FOTO: SHUTTERSTOCK

– Opšte je poznato u svetu da luksuz i lepe devojke idu jedno uz drugo, a to je, naravno, privilegija najlepših devojaka. Sama ta činjenica čini te posebnom ako si deo našeg VIP tima – piše u oglasu. Iako navode da u obzir ne dolaze devojke koje su imale bilo kakvo iskustvo u poslovima “masaže” ili prostitucije oni simptomatično garantuju apsolutnu diskreciju.

Prostitutke, Prostitucija, seks
FOTO: SHUTTERSTOCK

– U pitanju su samo stranci, nema naših ljudi. Izbor klijenta je na tebi. Zarada se u zavisnosti od pozicije kreće od 200 evra na sat, a devojke VIP ekskluziv klase 400 evra na sat. Isplata je odmah, fleksibilno radno vreme, izuzetna zarada, diskretno… Ukoliko želis za sebe najbolje i nisi za poslove od 200-300 evra mesečno, razne sumnjive priče i ponude za “masaže”, “fotomodele”, “poslovnu pratnju” po nekakvim stanovima i “salonima” sa našim ljudima koji te možda i poznaju, uz ogroman rizik i malu zaradu ili rad na veb kamerama i snimanje filmova gde će svi znati čime se baviš, a tvoji snimci biti vidljivi na svim sajtovima. Radno vreme je po dogovoru, moguće je angažovanje jedan ili dva sata u toku dana, i to u terminu koji tebi odgovara. Idealno je ako si studentkinja – stoji u oglasu i dodaje da je broj mesta ograničen.

Kurir.rs/R. K.

Foto Media Centar
Izvor/Autor Kurir.rs

Vaša email adresa neće biti objavljena.