PROTESTI BEZ VODJE SU NAJJAČA STVAR NA SVETU

0 489

PROTESTI BEZ VODJE SU NAJJAČA STVAR NA SVETU…

Kanim ovim tekstom da obradim temu o aktulnom protestu u Srbiji, a sa iskustvom koji imam sa hiljadama potonjih protesta u poslednjih tačno 30 godina.

Svaki protrest koji ima, jednog, dvoje,ili njih par vodja je propao kod nas, a i u svetu bogami.Ali baš svaki.

Zašto su oni propadali?

Prosto rečeno, vlast i moćnici protiv koga se taj protest odvijao, uvek je imala s kim da pregovara o tom protestu, ili koga da eliminiše sa tog protesta, da bi oni propali, i propadali su uvek, a zato:

Što bi se vlast i klika na vlasti dogovarala sa vodjama protesta, a taj dogovor se uvek završavao sa prevarom svih ljudi na protestu, ili hapšenjem ili ucenanama vodja tog protrsta.To se uvek tako završavalo od 1968 do ovoga sada 2017.

Ovaj sada protest prosto izbezumljuje vlast, policiju, okorelu bandu kriminalaca iz najviše vlasti, jer ne znaju s kim da pregovaraju, dogovaraju prevaru demonstranata?To je ključna karika za uspeh ovih protesta, svi nemoćni, a moć im je uvek bila u identifikaciji vodja protesta, sada toga nema, pa su vlasti u očaju i dilemi, šta sada raditi?

Šta god vlast da uradi?Nije dobro za njih, sem da udovoljavaju zahtevima demostranata.
Protesti bez vodje su se pokazali kao nerešiva enigma za despotske sisteme i mafiju na vlasdti.Oni su učeni samo da traže vodje protesta, i time su uvek rešavali problem.
Šta sada činiti?Pita se dokazana banda lopova na vlasti i oko nje?
Pokušali su sve do sada sem brutalne sile koja bi ih koštala više no da je uopšte ne pokušaju?

Vlastodržci u očaju su pokušasli da sve demonstrante kolektivno diskredituju da su oni svi plaćenici Soroša, Doboša, kurcoša nekoga…Te fore više ne prolaze ni kod totalno senilnih baba i deka, a ne kod samosvesnih gradjana i javnosti.

Elem, trenutno imamo mat koji je dat vlastima i njigovom vodji od strane demonstranata, ali on sada ne piznaje taj mat, već bi želeo da poruši sve figure na tabli, da se taj mat ne vidi.

Šta je ove bitno kod ovih protesta sada?
Naterati “vodju bande” da se on nervira, a ne demonstranti, da on čini kardinalne greške, a ne demonstranti.
Njemu je sada frka, a ne demonstranima.On je u klopci, a ne demonstanti.
Ovu su prednosti demonstranata, a ne onog protiv koga je ovaj protest uperen.
Ovde treba odigrati do kraja ovo što je započeto, vlast nema nikakvo rešenje, i ako ima neko, ono može po njih da bude samo kobnije.
Jer oni nisu učeni da čine racionalne poteze, no sulude i pokvarene.

Šta nam se sada svima činiti?Držati se ideje da vodje nema pa nema, a kada ga nema, vodja vlasti će morati da se ili samoubije, ili poludi, ili pobegne, ili sam nastada u rupcu u kojem će se naći ako bude svoju ludost i pokvarenost demostrirao javno protiv nezadovoljnih svime i svačim.I tačka.VIDEO DANA

Komentari

komentara

Ostavite odgovor

Your email address will not be published.