PROPADA PLATO ISPRED DOMA OMLADINE? Stepenice na rekonstruisanoj površini nakon padavina u nezavidnom stanju

0 3,899

Stepenište na platou ispred Doma omladine počelo je polako da se raspada, a rekonstrukcija je odrađena u martu prošle godine, upozorili su korisnici društvenih mreža.

Naime, u pitanju su stepenice koje su postavljene na platou Milana Mladenovića prošle godine, a kojima se, po svemu sudeći, vek trajanja polako bliži. Zbog obilnih padavina i ogromne količine snega koja je napadala od decembra meseca prošle godine, betonske stepenice su polako počele da posustaju, te je malter počeo da se krnji što izaziva propadanje same kontrukcije stepeništa.

Podsećamo, novopostavljene ploče na ovoj lokaciji ubrzo nakon postavke su popucale, a nadležni su za to okrivili “nekulturu u saobraćaju”.

Tadašnji glavni gradski arhitekta, Milutin Folić, naveo je da je nemarnost vozača kriva za popucale ploče na tek renoviranom platou.

FOTO: A.R. / RAS SRBIJA

Povodom urađene rekonstrukcije i izgleda često izniklim problemima na samom platou, postavlja se pitanje – da li su radnici firme koja je obavljala radove pravilno odradili svoj posao.Komentari

komentara

Foto A.R. / RAS SRBIJA
Izvor/Autor Blic.rs

Vaša email adresa neće biti objavljena.