Premijerka Ana Brnabić pričala o Veljinom klanu i umešanosti državnih organa u kriminal!

0 42,569

Premijerka Srbije Ana Brnabić komentarisala je danas hapšenje kriminalne grupe Veljka Belivuka ali i umešanost državnih organa u kriminal

 

Obećavam građanima Srbije da ćemo ići do kraja. Ovo je bio jak udarac kriminalu i borbi protiv mafije – istakla je Ana Brnabić.

Ona je kazala da su na saslušanje pozvani neki pripadnici MUP-a, tužilaštva, dok ima i onih koji su privedeni.

– Oktrivamo sve više dokaza, imamo sve više informacija i idemo do kraja – istakla je premijerka.

printscreen TV Prva

Ana Brnabić
Brnabić je rekla da je Belivukova grupa imala podršku iz državnih organa

– Naš fokus kada smo priveli ove zveri, rekla bih, je na tome da otkrijemo sve one ljude koji su primali platu iz budžeta, a sve to vreme su radili za mafiju, štitili organizovani kriminal. To je u fokusu u ovom trenutku – istakla je Brnabić.

Zamenik načelnika Uprave kriminalističke policije Ninoslav Cmolić rekao je da se nastavlja rad na slučaju organizovane kriminalne grupe Veljka Belivuka i izrazio je verovanje da će ubrzo biti identifikovani i privedeni nadležnom tužiocu policijski službenici, državni funkcioneri i tajkuni koji su sa njima bili povezani.

printscreen RTV Pink

Ninoslav Cmolić

Cmolić je rekao da sve indicije ukazuju na to da je ta grupa imala kapacitet da izvrši najteža krivična dela, ugrožavanje sigurnosti i ubistvo predstavnika najviših državnih organa.

On je istakao da u toj istrazi neće biti zaštićenih i da će protiv svih, za koje se ustanovi da su na bilo koji način sarađivali i štitili tu kriminalnu grupu, biti preduzete sve mere u skladu sa zakonom.Komentari

komentara

Foto printscreen TV Prva

Vaša email adresa neće biti objavljena.