Predsednik opštine Čukarica Srđan Kolarić zajedno sa poznatim ličnostima apeluje da ljudi ostanu u samoizolaciji kako bi se sprečilo širenje koronavirusa

0 46,921

Pored apela predsednika Aleksandra Vučića da građani poštuju upustava, preporuke države i molbe starijima da ostanu u svojim domovima kako bi se sprečilo širenje koronavirusa, apel su uputili brojni svetski i državni stučnjaci.

 

Svoj doprinos daje i predsednik opštine Čukarica Srđan Kolarić koji u saradnji sa javnim ličnostima apeluje da stariji od 65 godina ostanu u toplim domovima, pozivaju volontere da pomognu kako bi našim starijima što više olakšali boravak u izolaciji.

Poznati glumac Viktor Savić pozvao je svoje mlade komšije koji su slobodni i voljni da se prijave Volonterskom servisu opštine Čukarica kako bi pomogli najstarijim sugrađanima.

Poziv su uputili i estradni umetnici Ana Kokić, Marinko Rokvić, bivši reprezentativac Srbije u fudbalu Pavle Ninkov, bivši fudbaler Crvene zvezde i bivši reprezentativac stare Jugoslavije,Stanislav Karasi, jedan od najboljih srpskih atletičara Dragutin Topić.

 

 

View this post on Instagram

 

Победимо корона вирус, останимо код куће! #ostanikodkuće #koronavirus @anakokicmusic

A post shared by Gradska opstina Cukarica (@opstinacukarica) on

Ovim gestom ne samo da su pokazali  solidarnost i humanost već i da opština Čukarica uz poštovanje preporuka države  brine o najstarijima.

 Komentari

komentara

Foto Instagram
Izvor/Autor Beograd24

Vaša email adresa neće biti objavljena.