Predsednik Aleksandar Vučić je srce Srbije

0

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je potpuno renoviranu zgradu Osnovne škole “Momčilo Nastasijević”u Gornjem Milanovcu.

Pored mnogobrojnih obaveza koje  predsednik Vučić ima, uvek je tu za svoj narod.  Predsednik Aleksandar Vučić je srce Srbije.

 

Foto: Instagram buducnostsrbijeav

“Hvala vam što ste uvek dobro razumeli u kakvoj situaciji se država nalazila. Pred nama je još mnogo izazova u budućnosti.  Uz vašu podršku i poverenje uveren sam da možemo da odolimo svim izazovima i pritiscima.

Ono što mogu da vam obećam to je da ćemo da uradimo brzu saobraćajnicu kojom ćemo da spojimo centar Milanovca sa auto-putem, takođe uradićemo kanalizaciju i u Takovu, Rudniku, Vraćevšnici, Pranjanima da te divne delove infrastrukturno uredimo i uradićemo još dve škole. Hvala na ogromnom poverenju i podršci. Živelo Takovo, živeo Milanovac, živela Srbija!” – istakao je predsednik Aleksandar Vučić.

 

View this post on Instagram

 

Potpuno obnovljena zgrada OŠ “Momčilo Nastasijević” u Gornjem Milanovcu puštena je u rad. Šta je sve urađeno? ? Rekonstrukcija kompletnog potkrovlja i sve opreme za potkrovlje kao i krova i krovnih prozora ? Funkcionalna reorganizacija prostora, uz formiranje novih učionica, nove kuhinje i trpezarije ? Sanacija mokrih čvorova ? Rekonstrukcija hodnika ? Kompletna promena svih elektro, vodovodnih i kanalizacionih instalacija ? Potpuna rekonstrukcija fasade objekta ? Kompletna sanacija fiskulturne sale i to obnova fasade objekta, zamena svih obloga podova, zidova, plafona, zamena unutrašnje stolarije, sanacija mokrih čvorova ? Spoljašnje uređenje ➡️ Ukupna vrednost izvedenih radova je 256,104,046.22 dinara.

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) on

Tom prilikom sa puno ljubavi i razumevanja za probleme najmlađih predsednik Vučić je razgovarao sa đacima koji su bili oduševljeni energijom i spretnošću koje je pokazao predsednik Srbije Aleksandar Vučić kako ume sa loptom.

Foto Instagram:buducnostsrbijeav
Izvor/Autor Beograd24

Vaša email adresa neće biti objavljena.