Poznato kada počinje gradnja JEFTINIH STANOVA u Beogradu: 1.000 NOVIH DOMOVA obradovaće SLUŽBENIKE!

0

Objavljeno je da će se u narednom periodu u Beogradu izgraditi 1000 stanova za pripadnike službe bezbednosti

Skupština grada Beograda uvojila je danas više urbanističkih planova, među kojima i plan za izgradnju 1.000 stanova za pripadnike službi bezbednosti.

Leteli smo, padali u ambis, bežali i vrištali, a onda nas je nešto gurnulo u leđa: Obišli smo najveći zabavni park u Beogradu

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić rekao je da će se graditi 1.000 stanova ukupne bruto površine 100.000 kvadratnih metara i podsetio da će se stanovi graditi na predlog predsednika Srbije Aleksandra Vučića i premijerke Ane Brnabić.

On je dodao da bi izgradnja stanova za pripadnike bezbednosti mogla da počne sledeće godine.

– Očekujemo da će se stanovi graditi i za druge državne službenike. Mislimo da je to dobro i to je naš doprinos naporima države da oni koji rade za državu budu i adekvatno nagrađeni – rekao je Vesić.

goran-vesic

Foto: Srbija Danas / Saša Džambić

Na sednici su, između ostalog, usvojeni i Predlog plana detaljne regulacije za blokove između ulica Knez Danilove, Vladetine, Dalmatinske i Stanoja Glavaša, Predlog plana detaljne regulacije područja severno od Ovčanskog puta, oko rekreativnog kompleksa Ćuran i Predlog plana detaljne regulacije područja između planirane saobraćajnice Južni bulevar, sportskog kompleksa Obilić .

Foto Profimedia
Izvor/Autor SrbijaDanas

Vaša email adresa neće biti objavljena.