Posle svega rekao je HVALA! Amerikanac posetio Beograd, a evo zašto ga je svrstao u SAM VRH EVROPE (VIDEO)

Jutjuber Fil Kalvert iz Milvokija u Americi, nije štedeo reči o predusretljivosti i ljubaznosti Beograđana u svom video snimku koji je snimio u aprilu ove godine.

 

Kada sami za sebe kažete da ste gostoljubljivi, kulturni, uslužni i nasmejani, velika je verovatnoća da vam mnogi ljudi neće verovati. Međutim, kada o vama priča kompletni stranac koji se po prvi put obreo u vašoj okolini, e to je već nešto. Sudeći po video snimku jednog Jutjubera, Beograd je i dalje u evropskom, pa i svetskom vrhu kada se radi o gostoprimstvu i ljubaznosti koju iskazujemo prema strancima koji se nađu u našem glavnom gradu.

Fil Kalvert

Fil Kalvert
Foto: Youtube/Printscreen/Phil Good Travel

Jutjuber Fil Kalvert iz Milvokija u Americi, nije štedeo reči o predusretljivosti i ljubaznosti Beograđana u svom video snimku koji je snimio u aprilu ove godine. Međutim, ono što ga je najviše oduševilo kod nas pored hrane i široke turističke ponude grada, jesu ljudi, odnosno, njihovo prijateljsko ponašanje prema strancima, o čemu je i govorio u video klipu pod nazivom “Da li je Beograd najprijateljskiji grad u Evropi?”

 

Pored Spanulisovog terena za košarku u Zemunu, gde je pokazao zavidnu veštinu šutiranja na koš, on je tokom snimanja videa posetio Kalemegdan, hram Svetog Save, kulu Gardoš u Zemunu, Košutnjak, Adu Ciganliju, kao i lokalne restorane na obalama Dunava i Save, a imao je prilike da vidi grad sa vode tokom rečnog krstarenja. Ono što ga je ostavilo bez reči, jeste bombardovana zgrada Generalštaba koja ga je poprilično uznemirila.

Foto Foto: Youtube/Printscreen/Phil Good Travel
Izvor/Autor SrbijaDanas

Vaša email adresa neće biti objavljena.