Posle svega rekao je HVALA! Amerikanac posetio Beograd, a evo zašto ga je svrstao u SAM VRH EVROPE (VIDEO)

Jutjuber Fil Kalvert iz Milvokija u Americi, nije štedeo reči o predusretljivosti i ljubaznosti Beograđana u svom video snimku koji je snimio u aprilu ove godine.

 

Kada sami za sebe kažete da ste gostoljubljivi, kulturni, uslužni i nasmejani, velika je verovatnoća da vam mnogi ljudi neće verovati. Međutim, kada o vama priča kompletni stranac koji se po prvi put obreo u vašoj okolini, e to je već nešto. Sudeći po video snimku jednog Jutjubera, Beograd je i dalje u evropskom, pa i svetskom vrhu kada se radi o gostoprimstvu i ljubaznosti koju iskazujemo prema strancima koji se nađu u našem glavnom gradu.

Fil Kalvert

Fil Kalvert
Foto: Youtube/Printscreen/Phil Good Travel

Jutjuber Fil Kalvert iz Milvokija u Americi, nije štedeo reči o predusretljivosti i ljubaznosti Beograđana u svom video snimku koji je snimio u aprilu ove godine. Međutim, ono što ga je najviše oduševilo kod nas pored hrane i široke turističke ponude grada, jesu ljudi, odnosno, njihovo prijateljsko ponašanje prema strancima, o čemu je i govorio u video klipu pod nazivom “Da li je Beograd najprijateljskiji grad u Evropi?”

 

Pored Spanulisovog terena za košarku u Zemunu, gde je pokazao zavidnu veštinu šutiranja na koš, on je tokom snimanja videa posetio Kalemegdan, hram Svetog Save, kulu Gardoš u Zemunu, Košutnjak, Adu Ciganliju, kao i lokalne restorane na obalama Dunava i Save, a imao je prilike da vidi grad sa vode tokom rečnog krstarenja. Ono što ga je ostavilo bez reči, jeste bombardovana zgrada Generalštaba koja ga je poprilično uznemirila.VIDEO DANA

Komentari

komentara

Foto Foto: Youtube/Printscreen/Phil Good Travel
Izvor/Autor SrbijaDanas

Ostavite odgovor

Your email address will not be published.