Popović Ivković i Fizinger o daljem nastavku dugogodišnje saradnje i mogućoj pomoći u jačanju kapaciteta i modernizacije MUP-a

0

Državni sekretar Ministarstva unutrašnjih poslova Biljana Popović Ivković i regionalni direktor Fondacije Hans Zajdel za Jugoistočnu Evropu Klaus Fizinger ocenili su danas da je saradnja između ove Fondacije i MUP-a dobra, posebno u oblasti rada granične i saobraćajne policije, kao i na polju razvoja policije u zajednici.

Foto:mup.gov.rs

Popović Ivković i Fizinger razgovarali su o daljem nastavku dugogodišnje saradnje i mogućoj pomoći u jačanju kapaciteta i modernizacije MUP-a. Državni sekretar je istakla da Republika Srbija ispunjava sve standarde u pogledu zaštite ljudskih prava migranata, primenjujući human pristup, ali da istovremeno u potpunosti štiti interese svoje države i bezbednost građana.

Foto: mup.gov.rs

Na sastanku je bilo reči i o korona virusu, a Popović Ivković je Fizingera upoznala sa najnovijim merama koje Republika Srbija preduzima na sprečavanju širenja ovog virusa.

 

Popović Ivković je istakla da je Republika Srbija pravovremeno preduzela sve neophodne mere i radnje u cilju suzbijanja širenja epidemije, kao i da se situacija neprekidno prati i da se u skladu sa tim adekvatno reaguje.

Foto Mup.gov.rs
Izvor/Autor МИНИСТАРСТВО УНУТРАШЊИХ ПОСЛОВА

Vaša email adresa neće biti objavljena.