POLITIČKI KVANTAŠ

0 544

KAKO SU SNS I VUČIČ-KUPILI BEZMALO SVAKOGA U SRBIJI ?

Sećate li se čuvenog “CESIDA”?E njihovog dir. je Vučić kupio kao džak krompira.
Sada ta organizacija umesto da čuva i kontroliše sav izborni proces za vreme izbora, ne, oni im sada čuvaju ledja.Dok Vučićevi kradu glasove i trpaju u džakove falsifikovane listiće.

Sećate se USA-NALEDA?E njih je Vučić ubacio u vladu i umesto da se bore protiv birokratizacije društva, države, ta američka agencija nas zajedno sa premijerom Srbije pljačka i to najstrašnije.

Sećate se onih debila i morona iz SNP-1389 i “Obraza” i sličnih opskurnih likova.E i njih je lider SNS kupio i dao im sinakuru da ćute i ne talasaju.

Sećate se onih navijačkih grupa iz “FK-Partizana” i ostalih klubova, koji su na svakoj utakmici skandirali: Vučiću Pederu!
E i sve njih je djuture kupio najveći nakupac u državi Srbije, a izvesni ACA-prevara.

Sećate se radnika, studenata, djaka koji su stalno protestovali protiv nepravdi u drušvu?
E oni su svi kupljeni preko privilegija ako se učlane u stanku koja ništa drugo i ne radi, sem što upošljava svoje članove i fanove po državnim firmama, koje su naslonjene na budžetske prihode.

Sećate se pobune javnih ličnosti u Srbiji kada se nepravda proglasi za zakon jačega?E i njih su ili korumpirali, dali im posao, ili kakve privilegije, ili im prete da će obustaviti plaćanje iz budžeta ako se budu bunili za bilo šta?

Sećate se, kako je opozicija nekada bila konkretnija, maštovitija jača, glasnija?Sada većina opozicije je ucenjena,
kupljena i preplašena.

Eto tako vam radi ovaj srpski “POLITIČKI KVANTAŠ” U Srbiji.VIDEO DANA

Komentari

komentara

Ostavite odgovor

Your email address will not be published.