POKRENUTA INTERNA PROCEDURA: Kompanija “Hleb i kifle” se OGLASILA povodom SKANDALOZNOG PONAŠANJA svoje radnice

0

Pekara “Hleb i kifle” oglasila se povodom skandaloznog snimka koji se pojavio na društvenim mrežama, a na kom radnice ove firme ne dozvoljava da se u Knez Mihailovoj ulici odigra humanitarna predstava.

 

Portal Republika koji je i prvi objavio ovaj snimak, stupio je u kontakt sa kompanijom “Hleb i kifle” kako bi saznao da li su upoznati sa incidentom, kao i da li će radnica biti sankcionisana.

Kako su istakli, kompanija je upoznata sa incidentom koji se desio ispred jedne njihove radnje, a čiji je akter nažalost njihov zaposleni.

Kompanija “Hleb i kifle” koja posluje kao društveno odgovorna kompanija ne odobrava ovakvo istupanje, posebno kad je humanitarna akcija u pitanju. Pokrenuta je interna procedura, kako do sličnih incidenata više ne bi dolazilo.

Posebno važan segment našeg poslovanja je građenje kvalitetnih odnosa sa zajednicom u kojoj poslujemo. Iz tog razloga kompanija “Hleb i kifle” pomaže lokalnu zajednicu i već godinama donira hranu Narodnoj kuhinji Srpske pravoslavne crkve – stoji u odgovoru koji smo dobili.

Foto Printskrin: Google Maps, Tik Tok
Izvor/Autor Republika.rs

Vaša email adresa neće biti objavljena.