Pohvale predsedniku Aleksandru Vučiću i ministarki Zorani Mihajlović ne stižu samo iz Evrope i Sveta

već i od železničara koji su članovi Udruženja za pomoć i saradnju sa civilnim društvom

0

Srećni smo što resor železnice vodi ministarka Zorana Mihajlović, žena koja se zalaže za vladavinu prava, koja se zajedno sa predsednikom Republike Srbije Aleksandrom Vučićem zalaže za modernizaciju železnice i unapredjenje usluga korisnika železnica.

 

Pored toga što su pokrenuli da veliki građevinski radovi budu završeni, gotovo 600 kilometara pruga sa novim vozovima sa razvijanjem brzine do 120 kilometara na sat, rekonstrukcije pruge Beograd–Budimpešta, rekonstrukcije i elektrifikacije pruge Niš – Dimitrovgrad itd. na delima se vide njihovi odlični rezultati rada koji postižu i u drugim oblastima.

Pohvale predsedniku Aleksandru Vučiću i ministarku Zorani Mihajlović ne stižu samo iz Evrope i Sveta već i od železničara koji su članovi Udruženja za pomoć i saradnju sa civilnim društvom – navodi predsednica udruženja Marina Popović koja je zaposlena na mestu zamenika direktora Centra za kontrolu prihoda u „Srbija vozu“a.d.

Podržavamo Vladu Republike Srbije na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem koja je najefikasnija, a isto tako podržavamo i političke ambicije naše resorne ministarke Zorane Mihajlović za napredovanjem u Vladi Republike Srbije, jer su kao tim pokazali odlične rezultate rada.

Zahvaljujemo se na njihovim velikim zalaganjima za boljitak naše zemlje i gradjana Srbije jer iz dana u dan pokazuju prekomerno zalaganje i sve bolje rezultate rada.

Oni su bili naš uzor da se i u “Srbija vozu”-u a.d. postižu odlični rezultati rada, kao što je primer dao Centar za kontrolu prihoda iz ,,Srbija voza”a.d.. – navodi predsednica Udruženja za pomoć i saradnju sa civilnim društvom koja rukovodi ovim Centarom kao zamenik direktora u “Srbija vozu”a.d.

Zahvaljujući našem predsedniku Aleksandru Vučiću i ministarki Zorani Mihajlović koji su pokretači reda i rada , Centar za kontrolu prihoda ,,Srbija voza”a.d. postigao ne samo odlične rezultate rada koji se ne mogu sakriti već i pokazao kako dobri međuljudski odnosi izmedju zaposlenih,v.d. generalnog direktora “Srbija voza”a.d. Jugoslava Jovića i Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture dovode do produktivnosti, uspeha, efikasnijeg rada i okončanja svih radnih obaveza. Profesionalnim odnosom prema poslu rešeni su ne samo svi zahtevi i molbe korisnika usluga preuzeti iz “Železnica Srbije” već iz “Srbija voza”.

Foto: Marina Popović

Obaveze plaćanja PDV-a prema državi izmiruju se redovno, kontroliše se veliki broj voznih karata i svi ostali zadaci se završavaju se u skladu sa opisom poslova Centra za kontrolu prihoda “Srbija voza”a.d. Kao što su predsednik Aleksandar Vučić i ministarka Zorana Mihajlović posvećeni i odgovorni prema poslu trudimo se da ih pratimo u tome i da tačno izvršavamo radne zadatke sa poštovanjem rokova, da imamo dugoročne planove rada, da stvaramo dobre medjuljudske odnose kao i da motivišemo zaposlene na učenje i napredovanje.

Predsednik Udruženja za pomoć i saradnju sa civilnim društvom

Marina Popović

Foto Zorana Jevtić
Izvor/Autor Beograd24

Vaša email adresa neće biti objavljena.