POGODITE PREDSEDNIKA SRBIJE ?

0 432

ŠTA NUDE PRVIH PET PREDSEDNIČKIH KANDIDATA GLASAČIMA U SRBIJI?

Realno, svi do jednoga nude sebe same, misle da je to najveći njihov kapital i domet, i da veoma nezahtevnim glasačima ništa drugo i ne treba, a i oni sami ne traže ništa drugo.

Jedan od redovnih kandidata iz zemunskog “Magstrata” nikada ništa u kampanji ne nudi, sem što opanjkakava i opisuje druge kandidate kakvi su oni?
On dobro i precizno rezonuje da naš mentalno ometeni glasač više voli kada kandidat opisuje druge protivkandidate, no kada priča šta će on lično da uradi ako zadobije mandat za predsednika?

Taj gore kandidat je poznat i po tome, što ako i pobedi na izborima, uvek je spreman za dobru cifru miliona nekavih deviza proda taj svoj mandat.

Jedan drugi nevidjeno nemušti kandidat je nateran da se samokandiduje, jer njegova samokandidatura je više reklama za njegove predlagače, no za samog tog predloženog kandidata.

Zanimljivo za tog kandidata je to, što njegove fanove i glasače nije briga dal on ima ikakve šanse da pobedi bilo koga?
Ne, te ljude to ne zanima, njih sve zanima da se oni promovišu po cenu zagaratovanog fijaska na tim izborima.Zanimljivi neki ljudi.

Jedan treći kandidat je karijerni političar, ima u javnosti neku svoju prepoznatljivost i reklo bi se više van naše države, no u njoj samoj.
Njegova šansa na izborima se ne meri njegovom izuzetniošću, no jadnošću protivkandidata mu.
Taj kandidat ima čudne saradnike u započetoj mu kampanji, koja obiluje nevidjno sa opštim mestima, a skoro da neku posebnost i orginalnost do sada ne vidosmo od do sada izrečenog u svim medijima.
Ne zna se dal krije u finišu kampanje nekog KECA u džepu?Ali do sada su mu karte koje je izneo neubedljive i niske numizmatičke vrednosti.Ovaj kandidat je jedan od favorita na izborima, al tu favoritost još nije pokazao na javnoj sceni.

Jedan četvrti kandidat se bori svim silama da potvrdi ono šta je već sada, a to je predsednik.
Toliko u njega niko ne veruje, da mu čak politički sin uskraćuje do sada javnu podršku, jer ceni da je laka meta osatalim kandidatima.
Taj kandidat ne nudi nikome ništa sa strane, sem svojoj deci, ženi i saradnicima.Reklo bi se ovo je najidealni srpski kandidat.
Fale mu samo još glasači i neko ko će da stane iza njega takvoga.

Jedan peti kandidat koji se najčešće pominje zapravo je kandidat iz nužde.Njega nude oni koji se plaše sloma njegove stanke i njegovoga kandidata, a da on sam ne bude taj?
Taj benivalentni kandidat dnevno promeni 16 mišljenja o jednoj te istoj stvari, tako da, kada on kaže da nešto neće?
To hoće sigurno, a kada kaže da hoće?To neće još sigurnije.

Taj kandidat je u teškom psihičkom rastrojstvu, niti sme da kaže javno ko je njegov kandidat do danas?
A niti sme da kaže njegove namere u svemu tome?
Sve okolo njega taj drži u neizvesnosti, dok mnogi ne prsnu psihički kao i on sam, pa budu svi menormalni i budu svi imali istu dijagnozu.

Eto, 5. opisah i “veličanstvenih” kandidate za predsednika Srbije iz moje vizure gledanja i pojmanja?
Pa vi vidite šta vam tu više paše, ili vas više izbezumjuje u svom tom još nevidjenom galimatijasu i ludilu?VIDEO DANA

Komentari

komentara

Ostavite odgovor

Your email address will not be published.