Počelo uređenje zelene površine u ulici Filipa Višnjića u Zemunu

0 5,747

Povodom početka radova na uređenju zelene površine koja obuhvata tri hiljade kvadrata, a nalazi se u ulici Filipa Višnjića 37-39 načelnica Uprave Gradske opštine Zemun Katarina Zrilić je obišla ovu lokaciju.

 

Prateći strategiju ravnomernog razvoja Zemuna pomeramo se iz centra grada, gde su već uređene pojedine unutarblokovske površine, ka drugim zemunskim naseljima koja će uskoro dobiti nove zelene oaze. Posebno se radujemo što će mališani dobiti uređena igrališta sa klackalicama, ljuljaškama, penjalicama i drugim spravama koje detinjstvo čine srećnijim.

Trudimo se da iz opštinskog budžeta obezbedimo što više sredstava da se svaka lokacija prilagodi potrebama građana, čime se povećava i vrednost nekretnina – rekla je načelnica Uprave Gradske opštine Zemun Katarina Zrilić, koja se tom prilikom zahvalila sugrađanima za sve sugestije i inicijative kako bi Zemun bio čistiji i lepši.

PALA PROZIVKA! Vesić: Trifunoviću, dobro je da si se opametio, vidiš da ti politika ne ide od ruke!

U toku 2020. godine biće uređeno 15 urbanih džepova. Građevinska mehanizacija će od 6. marta biti angažovana na uređenju ruiniranog igrališta koje se nalazi na uglu ulica Krajiške i Kupreške, a zatim i na uređenju zapuštenih površina u ulicama Jovana Stojisavljevića i Svetozara Papića u naselju Nova Galenika. Zatim slede radovi na uređenju zelene površine u Zemun Polju u Ulici Franje Krča.

Pripremaju se projekti za uređenje urbanih džepova u Prvomajskoj ulici i Batajnici na različitim lokacijama.Komentari

komentara

Foto Zemun.rs
Izvor/Autor Republika.rs

Vaša email adresa neće biti objavljena.