POČELA VAKCINACIJA U KRUŠEVCU: Imunizacija se vrši na devet punktova, prijava preko kol centra, OVO SU BROJEVI TELEFONA

U kruševačkoj Hali sportova odvija se masovna imunizacija stanovništva

0 629

Pored Hale sportova Kruševljani će moći da se vakcinišu na još devet punktova. Na imunizaciji Kruševljana angžovano je 20 lekara i isto toliko medicinskih sestara. 

 

Početak masovne imunizacije Kruševljana obišla je gradonačelnica Jasmina Palurović. Ona je rekla da je za one koji nemaju pristup portalu  eUprava, otvoren kol centar za prijavu za vakcinaciju. Telefoni su 037/446-446 i 066/446-446, a radno vreme centara je svakog radnog dana od 8.00 do 16.00 časova.

G.U.

 

U Hali sportova se nalaze 5 boksova za imunizaciju u kojima rade po jednan lekar i po dve medicinske sestre. Pored ovog u Kruševcu je organizovano još 9 punktova; 4 u gradskim ambulantama i 5 u seoskim.

Direktor Zavoda za javno zdravlje Kruševac Predrag Pavlović rekao je da je za teritoriju Rasinskog okruga do sada stiglo 2.700 doza vakcina, a za Kruševac 1500. Očekuje se kontinuirana isporuka i u narednom periodu.

Veliki odziv za kinesku vakcinu

Prvog dana imunizacije ,,Sinofarmovu,, vakcinu primile su 354 osobe , a pored starijih od 65 godina, i pripadnici policije, vojske, pravosudja, medijaKomentari

komentara

Foto G.U.
Izvor/Autor Informer.rs

Vaša email adresa neće biti objavljena.