PIO-FOND A NIKO NIJE PLATIO ~

PIO-FOND…A NIKO NIJE PLATIO ~

Ne postoji ništa na svetu što je izmišljeno, a da to najviše pljačka naše radne ljude.
PIO-dorinosi koji sada u Srbiji iznose neverovatnih 24%, a čiji % je za 2% pre 6 god. povećao najveći ekonomski krvolok i pljačkaš u Srbiji-Mladjan Dinkić.
A čiju politiku bukvalno 100% je preuzeo napredni šizofrenik, i to 3 puta brutalniju i lopovskiju i otimačniju.

Fascinantno je na ovu temu to, što čovek mora da radi ravno 40 god. života, a da bi imao pravo na punu penziju.
Zamislite ove sada stravične matematičke i brojčane operacije i opljačanizacije?
Oduzimaju ti 40 god. doprinos za penziju od cirka 24%, a prosek godina koliko prosečan penzioner u Srbiji uživa tu penziju je oko 11 god.
Prosek življenja ljudi kod nas je bio 77 god. cenim da je usled pokvarenog i srozanog kvaliteta i pogoršanja životnih i ekonomskih uslova, da je sada taj prosek pao za nekoliko godina.
To zasigurno stoji.

Dakle, ako uzmemo da svaki peti penzioner u Srbiji uopšte i ne doživi godine za penziju, ili umre pre 65 god, ili pogine nesrećnim slučajem?
Kome idu ti grdni njihovi milioni i milijarde dinara od doprinosa?
Očito mafiji na vlasti u raznim garnitiurama koja se tamo menja a s vremena na vreme.
Od ukupnog volumena i kvatuma para koji se skupi u PIO-Kasici prasici, može se reći da pola od tih para se opljačka, nestane volšebno, i to na isti način kao i u RZZO.
To jest “Republičkom Zavodu Za Zdravstveno “Osiguranje”.

Količina para koja prolazi kroz taj zločinački PIO-Fond je onomad opljačan čak i za vreme Tita, kada su taj “FOND” koristili za izgradnju kongresnog centa, to jest “SAVA CENRA” te i za izgradnju hotela po Banjama Srbije itd.
Pred kraj 90tih, a za vreme Miloševića i starijeg Jovana Krkobabića, taj “FOND” je brutalno devastiran, ispražnjen i poharan do koske.

Sve, sve, ali u ovoj priči stravičnost je u količini para koje opljkačkaju preko obaveznog penzionog doprinosa, gde rekoh ljudima 40 god. uzimaju bezmalo 1/4 primanja, a onda taj mučenik ako uopšte doživi i preživi 65 god. možda najviše desetak godina da korisati tu crkavicu od penzije.
Ovde se radi o pljački milienijuma.Komentari

komentara

Ostavite odgovor

Your email address will not be published.