Pijaca u Bloku 44 zaštićena od kiše i sunca

Trgovci i kupci na pijaci Blok 44 ubuduće će imati mnogo bolje uslove pošto je postavljena zaštita od atmosferskih padavina, kao i od sunca.
– Brisoleji su svojom konstrukcijom slični žaluzinama. Postavljeni su sa bočnih strana i zatvoriće potkrovni deo konstrukcije. Na ovaj način omogućili smo svim korisnicima da rade, ostvaruju prihode za svoje domaćinstvo i snabdevaju građane namirnicama – izjavio je Siniša Purić, rukovodilac Sektora pijačnih usluga.
Kao razlog postavljanja brisoleja, naveo je da su se građani požalili da vetar nanosi kišu i sneg na tezge i da je prodavcima koji rade na prvim tezgama onemogućeno da rade.

JozktkqTURBXy82YmJkZGExN2FkYmIzZmQ5MTU5MTA2NjA3YzAzYmUzMi5qcGVnk5UCzQMUAMLDlQLNAdYAwsOVB9kyL3B1bHNjbXMvTURBXy8xZDc0Y2I0MTcwNTk1MDQzNjYyOWNhYmQ2MDZmNTBmNi5wbmcHwgA
Siniša Purić je dodao da je na pijaci “Blok 44” postavljena i nova mreža za zasenu, a sistem za orošavanje je servisiran, kako bi se sprečila akumulacija toplote ispod pilonske nadstrešnice i omogućio još ugodniji boravak prodavaca i potrošača na pijaci.

Komentari su zatvoreni.