PET PRIZNANJA NA PROSLAVI 75. ROĐENDANA CRVENE ZVEZDE

0

U Medija centru stadiona „Rajko Mitić“danas je održana proslava 75.rođendana Crvene zvezde, a fudbalski klub i ove godine je proglašen za najbolji kolektiv. Uz nagradu za najbolji klub, imali smo još četiri laureata u fudbalskoj sekciji.

Na svečanosti su dodeljena brojna priznanja i nagrade za najbolje u prethodnoj godini, a Fudbalski klub Crvena zvezda dobio je čak pet priznanja.

Foto:Instagram crvenazvezdafk

Nagrada za najbolji klub pripala je nama, a trofej je primio generalni direktor Zvezdan Terzić.Omldinska ekipa proglašena je za najbolju juniorsku, trener omladinaca Slavoljub Đorđević je najbolji stručnjak mladih, a ofanzivac omladinaca Ilija Babić, najbolji junior. Legendarni drbler Miloš Šestić nagrađen je za životno delo.

Foto:Instagram crvenazvezdafk

– Poštovani zvezdaši, dragi prijatelji, danas je rođendan svih nas, dan kada se pre 75 godina rodila Crvena zvezda, najveći klub na ovim prostorima. Klub koji je simbol našeg naroda, klub koji se voli svim srcem. Svi mi koji radimo u Crvenoj zvezdi, ponosni smo na slavnu tradiciju naših klubova ali i svesni obaveze koju nam je ta tradicija nametnula, a to je da iz dana u dan budemo još bolji i uspešniji. Posebno sam srećan što su uspesi fudbalskog kluba obeležili ovu jubilarnu 75.godinu. Liga pampiona drugu godinu zaredom ostaće upisana zlatnim slovima u istoriji Crvene zvezde.Ali, ponosan sam i na uspehe naših sportista, pre svih naših džudista koji su takođe zaslužili ovo priznanje. Fudbalski klub jeste stub našeg sportskog društva i tako i treba da bude, pomogli smo mnogim našim klubovima i nastavićemo da pomažemo. Natavljamo da živimo i radimo za nove uspehe naše Crvene zvezde!Neka je Crvena zvezda uspešna i večna!- poručio je Zvezdan Terzić.

(Izvor: crvenazvezdafk.com)

Foto instagram:crvenazvezdafk
Izvor/Autor Beograd24

Vaša email adresa neće biti objavljena.