Pekar iz Beograda se na neobičan način oprostio od svojih kupaca: Ovo je njegova poruka

0 4,996

Juče je na Vračaru u izlogu jedne pekare osvanula poruka koja privlači pažnju mnogih. Pekar u potpisu oprostio se od svojih mušterija na dirljiv i jedinstven način.

Pažljivo birane reči kojima je saopštio da napušta posao prizvale su osmehe na lica čitalaca, tako da ga i nepoznati zamišljaju kao dobričinu ruku koje hrane i časice razgovora za svakog.

– Dobro jutro, komšija! Imam burek sa sirom, tek izvađen iz rerne! Kako je gospođa? Za nju integralne pogačice! Uuu, ne voli integralno? Pa, evo ovih s čvarcima! Deca su vam sve lepša! Gledam kad su krenuli u školu, rumeni kao jabuke, pucaju od zdravlja! Ponesi im po jednu buhtlu sa džemom. Ja častim! – mogao bi reći jedan takav pekar, svakog dana nekoj mušteriji, u tom trenu omiljenoj.

Emotivna poruka pekara; Foto: Telegraf.rs

Ipak, ono što zasigurno jeste napisao, što ne moramo da zamišljamo, a što što nas je i navelo da ga zamislimo, reči su rastanka.

– Drage moje mnogobrojne mušterije, prestajem sa radom. Pravio sam za vas najfinije i najbolje pecivo i kolače. Ponosan sam na vas i ukazano mi poverenje. Sledeći svoju filantropsko-altruističku ideju vodilju, otiskujem se časnim putem rada na projektu šireg značaja – stoji u izlogu prekare u centralnoj prestoničkoj opštini.Komentari

komentara

Foto lustracija: Telegraf/Pixabay
Izvor/Autor Telegraf.rs

Vaša email adresa neće biti objavljena.