PEDOFIL U ZEMUNU: Plašim se čika Žarka (62), morala sam da ćutim!

Žarko S. iskoristio poverenje porodice koju poznaje godinama i to što je devojčica povremeno dolazila da prenoći kod njegove unuke.

Kako Kurir saznaje, žrtva i monstrum žive u istoj zgradi u Zemunu i njihove porodice se godinama poznaju i druže.

Živi u istoj zgradi

– Devojčice su najbolje drugarice. Nerazdvojne su i pošto žive u istoj zgradi, često su spavale jedna kod druge. Niko nije mogao ni da pomisli kroz kakvu agoniju devojčica prolazi već skoro godinu dana – kaže izvor iz istrage.

Kako navodi, devojčica je ispričala da se plašila da bi joj Žarko S. naudio ako bi bilo kome pomenula na šta je primorava.
– Svakodnevno je devojčicu zvao telefonom. Pošto žive u istoj zgradi i porodično se druže, tačno je znao kad je ostajala sama kod kuće. Tada je dolazio na njena vrata i nije prestajao da zvoni sve dok mu ne bi otvorila. Pretio joj je da ne sme nikome ništa da kaže – otkriva naš sagovornik.

Devojčica je skoro godinu dana ćutala. Monstrum je otkriven kad je njena majka primetila da se nešto neobično dešava s detetom.
– Nije mogla ni da nasluti kroz kakav pakao prolazi desetogodišnjakinja. Bila je šokirana kad joj se dete poverilo, jer je Žarka poznavala godinama, dolazio im je u kuću – priča izvor iz istrage.

Dete nije silovano

Kako navodi, majka nesrećne devojčice juče je puna dva sata plakala dok je na saslušanju govorila o strahotama kroz koje je devojčica prolazila.
– I dete je posle hapšenja monstruma ispričalo šta se događalo, kako ju je monstrum primoravao da ga dodiruje i kako je on nju dodirivao. Sreća u nesreći je što dete nije silovano. Ipak, ona je istraumirana i uplašena i pored toga što su svi dali maksimum da joj objasne da Žarko nikada više neće moći da je povredi – dodaje on.

Kako navodi, pedofil je na saslušanju priznao da je seksualno uznemiravao devojčicu i da ju je dodirivao po telu.

Bludne radnje
PEDOFILU ODREĐEN PRITVOR

Žarko S. sumnjiči se za bludne radnje, kao i za nezakonito posedovanje oružja, pošto je policija prilikom pretresa kod njega pronašla ručnu bombu. Njemu je, posle saslušanja u Trećem osnovnom tužilaštvu, određen pritvor do 30 dana.

 

Kurir

Komentari su zatvoreni.