Parking servis” otvorio vrata novog Korisničkog servisa u Takovskoj ulici

KP „Parking servis“ je otvorilo novu poslovnicu Korisničkog servisa u Takovskoj ulici broj 31, u kojojće korisnicima biti omogućeno da sve usluge i obaveze prema ovom preduzeću regulišu po sistemu sve na jednom mestu – od informacije do realizacije!

U novoj poslovnici Korisničkog servisa građani će moći da dobiju informacije o uslugama koje ovo preduzeće pruža, da podnesu zahteve i molbe, ulože reklamacije, sklope ugovore za mesečnu pretplatu u garažama, ali i da regulišu sve obaveze u vezi sa parkiranjem.

Takođe, biće im omogućeno da dobiju uvid u stanje duga po raznim osnovama, kaoi da sklope ugovor o otplati dugovanja na rate, dok će pravna lica moći da dobiju i fakture za dugovanja.

od_danas_sve_informacije_o_uslugama_parking_servisa_na_jednom_mestu
– Ovo nije samo nova poslovnica već i novi korak u odnosu sa korisnicima naših usluga, koji ćemo primeniti u ostalimposlovnicama. Ideja je bila da građanima obezbedimo da sve što im je potrebno mogu da završe na jednom mestu. Uskoro planiramo da otvorimo još jednu ovakvu poslovnicu i na Novom Beogradu, – rekao je direktor „Parking servisa“ Andrija Čupković.

U Korisničkom servisu, u Takovskoj ulici, vlasnici vozila moći će da izmire i svoja mesečna zaduženja za parkiranje u garažama sa rezervisanim parking mestima, takozvanim stanarskim garažama.

U savremeno opremljenom prostoru Korisničkog servisa, u centru Beograda, korisnicima će na raspolaganju biti tridesetak zaposlenih, i to svakog radnog dana od 07:00 do 21:00 čas i subotom od 07:00 do 14:00 časova.

Pored novootvorenog objektau Takovskoj ulici, građani mogu sve navedeneusluge da dobiju i u drugim poslovnicama Korisničkog servisa, Mileševskoj broj 51 i u Kraljice Marije broj 7. Poslovnica u Ulici Starine Novaka broj22 prestala je sa radom.

SD

Komentari su zatvoreni.