PAPA FRANJA-MORALNA VERTIKALA CELOGA SVETA

0 249

Živimo i savremenici smo ovoga dole čoveka, koji je apsolutna kraljina, apsolutna ljudina, apsolutna slobodarska gromada od čoveka.Čovek je moralna i vertikala celoga sveta.

Ono šta ne smeju da kažu milijarde kukavica u celom svetu, to sme da kaže javno za medije i ceo svet ovaj katolički poglavar.
Nisam poglavar nijedne verske konfesije, ali i pisac ovih redova šta sme da kaže o svima nama je u istoj ravni sa genijalnim Franjom.
Vi koji me čitate, znate odlično da je to tačno i da je to Aksiom.

Šta tek reći za verskog poglavara SPC?To jest srpske pravoslavne crkve?Izvesnog kurtona od patrijarha Irineja?
Jedna od većih ljudskih krpa, ništaka, bitangi, ološa i hohštaplera.

U vremenu dok Srbija tone, nestaje pred naše oči, dok se masovno izeljava i evakuiše od zločinačkoih vlasti.Dotle ova nakaza od patrijarha srpskog gladi sedu bradu i tihuje za medalju.

Kažu da je patrijarh u stvari pastir svopg naroda, ali avaj, ovaj naš verski pastir je krvoločni vuk, hijena koja i sama učestvije sa političarima u kidanju i klanju sopstrvenog naroda.
Jebe se njemu za socijalnu, ekonomsku, moralnu i svaku propast naroda nad koji se poziva u govorima.Skotina o tome i ne razmišlja.

‘Ajmo sada da uporedimo kako žive katolici i pravoslavci u poslednjih bar 50 god?
Znate li neku katoličku dravu koja živi danas gore od bilo koje pravoslvne?Šanse nema.
Sve katoličke države i društva žive bukvalno 23 stoleće u 21 stoleću za razliju od gro pravoslavnih zatucanih društava i država, koji u ovom momentu žive u 17 veku.

Kao što vidite, ništa nije slučajno.Vere i religije jesu totalno izmišljene stvari, ali i kod njih ima razlike u paganizmu i razvijenosti društava kao takvih.
Kakvog patrijarha ima Srbija, Rusija, Bugarska recimo.
Tako i žive.A žive kao stoka i živina.Kao što je opšte poznata star.

Zato kada vidim neko zatucano govedo versko u Srbiji kako ljubi ruke Irineju ili nekoj vucibatini od vladike i popa. dodje mi da vrisnem njegovo ime, i kažem: Spasa vam nema, a i nama sa takvima vama.Komentari

komentara

Ostavite odgovor

Your email address will not be published.