PANTELIĆ POTVRDIO PISANJE INFORMERA! Iza svega stoji Tončev, krenuli su na mene jer nisam hteo da proširim ligu!

0

Marko Pantelić, koji je do pre nekoliko dana bio vršilac dužnosti predsednika FSS, tvrdi da je on i dalje broj jedan u Savezu, a da je opozicija na čelu sa Nenadom Bjekovićem njegovu smenu organizovala na nelegalan način zbog čega očekuje i pomoć države

Marko Pantelić dodaje i da je Nenad Bjeković samo radio za interese drugih ljudi. Kako je Informer prvi otkrio, Ivica i Novica Tončev stoje iza svega, što je Pantelić sada i potvrdio. 

 

 Iza svega stoje Novica Tončev i Jovan Šurbatović. Oni su organizatori ovog nelegitimnog čina u FSS. Razlog je sklanjanje Dragomira Lazovića, predsednika Zajednice klubova Superlige i FK Javor, sa mesta člana FSS – kazao je za  Srpski telegraf Marko Pantelić.

Kaže da je sklonjen iz jednog razloga.

Bio sam protiv proširenja lige, jer se na taj način krši zakon o Sportu države Srbije, a samo proširenje bi unazadilo srpski fudbal. Smenom Dragomira Lazovića kod njih se pojavio strah da će izgubiti svoja mesta i kršenjem svih propisa i zakona kreću protiv mene.

Starsportphoto

Marko Pantelić ne odustaje od borbe

Pantelić očekuje reakciju svih organa.

– Ja sam se u ovu zemlju vratio da živim isključivo zato što verujem u svoju državu i organe koji predstavljaju našu državu. Čvrsto verujem u najbržu moguću reakciju svih organa, to jest inspektora pri Ministarstvu omladine i sporta. Ovo nije pitanje pojedinca, već se isključivo radi o interesima srpskog fudbala. Vreme je da se uhvatimo u koštac s ljudima koji predvode ono najcrnjem u domaćem fudbalu što su ovim činim i dozakali.

Foto Starsportphoto
Izvor/Autor Informer.rs

Vaša email adresa neće biti objavljena.