Ovo je veliki udarac za mafiju i kriminal”: Vučić o hapšenju Velje Nevolje i ostalih osumnjičenih

0

Svima koji su radili u toj akciji znaju da to nije ni malo jednostavno i znaju da su stavili na kocku svoju i bezbednost svojih porodica, znajući da time štite bezbednost i budućnost građana Srbije – rekao je Vučić

 

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da želi da pohvali akciju MUP-a i Tužilaštva za organizovani kriminal i da je pokazano da ne mogu nekažnjeno da prođu oni koji čine krivična dela.

– Odlična saradnja MUP-a i BIA-e doveli su do dobrih rezultata i do toga da ljudima možemo da obezbedimo veću sigurnost. Ovo je težak i važan, ali i ozbiljan nastavak velike i ozbiljne borbe protiv mafije i onih koji su umislili da su jači od države i koji su umislili da mogu da rade šta hoće uz pomoć svojih veza. Ovo je veliki udarac za mafiju i kriminal – rekao je Vučić i čestitao svima koju su učestvovali u ovoj akciji.

– Svima koji su radili u toj akciji znaju da to nije ni malo jednostavno i znaju da su stavili na kocku svoju i bezbednost svojih porodica, znajući da time štite bezbednost i budućnost građana Srbije – rekao je Vučić.

Podsećamo Velja Nevolja i Marko Miljković uhapšeni su jutros oko 5 sati po nalogu Tužilaštva. Hapšenje Belivuka dogodilo se na Rudniku, gde je planirao bekstvo iz Srbije.

 

Oni se terete za ubistva i najteža krivična dela.

U isto vreme uhapšeno je još 16 pripadnika njegove kriminalne grupe. Svi su “pali” dok su išli da spale automobile koje su koristili za kriminalne obračune. Oni se terete za najteža krivična dela – ubistva i otmice.

(Telegraf.rs)

Foto Printscreen
Izvor/Autor Telegraf.rs

Vaša email adresa neće biti objavljena.