OVO JE JEDINA ZGRADA U SRBIJI KOJA DIŠE! Svečano otvoren Ušće Tower Two!

0 7,045

Uz prisustvo predstavnika grada Beograda, zamenika gradonačelnika Gorana Vesića i gradskog urbaniste Marka Stojčića danas je svečano otvoren poslovni centar, A plus klase.


UŠĆE Tower Two, koji predstavlja novu investiciju kompanije MPC Properties, najveće domaće kompanije za razvoj nekretnina u regionu. UŠĆE Tower Two poseduje 22 sprata i površinu za izdavanje od preko 22.000 m2, a ukupna vrednost investicije je 65 miliona evra.

Lociran u samom srcu dešavanja Beograda, na ušću reka Save u Dunav, UŠĆE Tower Two karakteriše odlična konekcija sa svim delovima grada, a posebno imajući u vidu činjenicu da se u njegovoj neposredoj blizini nalazi najposećeniji šoping centar u regionu, UŠĆE Shopping Center, Muzej savremene umetnosti, ali i veoma sadržajan eko sistem.

 

Jedina je “zgrada koja diše”, sa decentralizovanim sistemom prirodne ventilacije integrisanim u fasadu, koji je novina na domaćem tržištu, a koji omogućava dotok svežeg vazduha u celom prostoru. Klimatski uslovi u Srbiji su idealni za primenu ovakvog energetski efikasnog sistema kojim se prostor kompletno provetrava u toku noći kada su temperature prijatne, a tokom dana zakupcima omogućava da jednim pritiskom na dugme obezbede svež vazduh u svom prostoru. Unutrašnja visina kancelarijskog prostora je 3m što je takođe tržišna novina, koja omogućava veću penetraciju dnevnog svetla i prijatniji boravak u samom objektu, a sve sa ciljem kreiranja zdravijeg radnog okruženja.

-Drago mi je što investiraju u naš grad, što znači da veruju u naš grad i veruju u našu ekonomiju. Kad god neko investira u Beograd mi se borimo i sa Sofijom, Bukureštom, Butimpeštom sa Bečom i drugim gradovima jer sveko želi investiciju u svom gradu. Moramo da ponudimo više da budemo atraktivniji kako bi se te investicije u Beogradu dogodile, a kao što vidite događaju se. Znači uspešni smo-, zaključio je Vesić.Komentari

komentara

Foto promo
Izvor/Autor Informer.rs

Vaša email adresa neće biti objavljena.