OVAKO JE JOKIĆ SAZNAO DA JE MVP: Trener je odmah povikao – prvi je iz Srbije! (VIDEO)

0

Ovako je Nikola Jokić saznao da je izabran za MVP-a.

On je uspeo što niko pre njega nije – Nikola Jokić postao je prvi srpski košarkaš koji je proglašen za najboljeg igrača NBA lige!

 

Centar Denver Nagetsa je u utorak uveče i zvanično postao MVP, time je ispunio uslov za dobijanje najvećeg ugovora u istoriji NBA, a pojavio se i video snimak trenutaka kada je i sam to saznao.

 

Ekipa Denvera bila je na timskom sastanku, kada se putem video poziva uključio Adam Silver, prvi čovek NBA.

“Izvinite što prekidam vaš sastanak. Imam važne vesti za vas, a to je da saopštim da je Nikola Jokić ovogodišnji MVP. Čestitke Nikola”, poručio je Silver, kada su počeli aplauzi i čestitanja srpskom košarkašu koji je na surovo dominantan način izabran za MVP-a, što pokazuju i glasovi.

Jokić je primao čestitke, a trener Majkl Meloun je usput saopštio i da Nikola postao prvi MVP iz redova Nagetsa u istoriji franšize.

“Prvi u istoriji Srbije i prvi MVP od mnogo njih”, poručio je Meloun.

 

Potom je i Nikola Jokić imao poruku zahvalnice svim navijačima Denvera.

“Hej Nagets nacijo, želim samo da vam se zahvalim za podršku koju nam pružate. Naš put još nije gotov. Imamo još dosta posla da obavimo. Nastavite da navijate za nas”, poručio je Jokić.

 

Da je ovo priča kao malo koja druga, potvrdio je i vlasnik Denvera svojim rečima.

“Nikolin put od 41. pika na draftu do MVP-a je jedna od najizuzetnijih individualnih priča kojima smo prisustvovali u sportu”, bila je poruka Stenlija Krenkea, prvog čoveka Denver Nagetsa.

Foto TWITTER/@NUGGETS/PRINTSCREEN
Izvor/Autor Mondo.rs

Vaša email adresa neće biti objavljena.