OVA MAMA skuplja novac za pomoć porodilištima, ali i pomoć preduzetnicima

0 6,078

Mlada mama, ali i uspešna preduzetnica i urednica pokrenula je akciju koji su mnogi prihvatili sa oduševljenjem, a neki se čak i pridružili istoj.

 

Naime, ova akcija nije prva Jovani Šipčić. Ona je tokom početka pandemije koronavirusa imala akciju Zdravo dete, gde je na poseban način pripremala zanimljivosti za decu, razne diplome, školice, poklone.

Nakon toga je pokrenuta akcija pomoć preduzetnicima kroz marketing i biznis plan, a ovoj akciji se pridružio i Sektor preduzetništva u Privrednoj komori Srbije.

 

View this post on Instagram

 

Finansijska pomoć porodilištima ❤️ S obzirom da portal, ali i magazin Draga mama privodimo kraju, a već sam sve upoznala s tim da će sve to biti apsolutno besplatno, došla sam na ideju. Nedavno sam u @centarzamame videla divan govor njihovog tvorca, Jovana Ružičić gde je pričala o natalitetu i da li država uopšte doprinosi rastu istog. Svi mi roditelji znamo da 100 00, 200 000 i ne znači puno, već konstantna podrška sistema. Od poslodovaca pa nadalje. Porodilištima treba obnova, jer svaka 10 mama ne želi da se ostvari drugi put kao majka upravo zbog iskustva iz porodilišta. Zato sam rešila da od svake prodaje marketing prostora Drage mame odvajam procenat za porodilišta. ? Takođe, šta mislite o tome da na portalu Draga mama napravimo prodavnicu gde bi mame preduzetnice mogle da prodaju svoje proizvode? Svakako su u planu i okupljanja, ali i Bazari gde će mame uživo moći da pokažu i prodaju svoje proizvode ❤️

A post shared by Jovana Šipčić (@jollywoman) on

Sada ova humana preduzetnica pokreće besplatan magazin i portal za mame, na kom će osim korisnih tekstova za mame, trudnice i one koje to nisu, preduzetnice moći da prodaju svoje proizvode, ali ih i reklamiraju. Osim toga ona je najavila i organizovanje Bazara, gde če sve to moći da rade i uživo.

S obzirom da će magazin biti potpuno besplatan, od prodaje marketing prostora u istom, Jovana će odvojiti procent za sređivanje porodilišta. Ovoj ideji su se mnogi priduržili pa su Jovani ponudli procent i od prodaje svojih proizvoda.

Jovana Šipčić je i osnivač Kluba mama preduzetnica gde istima obezbeđuje besplatne kurseve, pravne i knjigovodstvene savete i mnoge druge korisne stvari.

 Komentari

komentara

Foto Printscreen/Pink
Izvor/Autor Pink.rs

Vaša email adresa neće biti objavljena.