OTKRIVENO ŠTA SU UHAPŠENI POLICAJCI Predrag Lajići i B. V. URADILI U VELJINOM STANU

"Jatake" razotkrio jedan razgovor

0 6,175

Predrag Lajić, doskorašnji načelnik Odeljenja za suzbijanje krijumčarenja droga, kao i inspektor B. V, zvani Boki, uhapšeni su zbog sumnje da su pokušali da sakriju dokaze protiv Veljka Belivuka, prilikom pretresa njegovog stana.

 

Dvojica policajaca su 4. februara u tom stanu pronašli Veljin pištolj, sa izbrisanim serijskim brojem, i dogovorili su se da to ne prijave nadležnima. Međutim, Lajić i B. V. nisu znali da je BIA prethodno ozvučila taj stan, pa su oni snimljeni dok se dogovaraju da prikriju dokaz protiv Belivuka!

 

Odmah zatim u stan je poslata još jedna ekipa policajaca, koja je zaplenila pištolj, ali i izvesnu količinu novca koji se nalazio u jednom sefu. Po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal, protiv Lajića i B. V. je podneta prijava za pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela i određen im je pritvor do 48 sati. Lajić je, inače, pre samo mesec i po dana smenjen sa pozicije načelnika Odeljenja za suzbijanje krijumčarenje droga, a danas mu je određen pritvor.

Informer Predrag Lajić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić naglasio je juče da će država krenuti u odlučnu borbu kako bi se bezbednosne službe očistile od svih saradnika kriminalaca.

 

Zapitate se ko je te ljude doveo na određene pozicije, ko ih je štitio… Naša odlučnost da pobedimo mafiju je toliko velika da ne postoji laž kojom će oni da nas uplaše i pobede. Postoji mnogo podrške mafiji iz različitih političkih segmenata, i iz vlasti i iz opozicije, koji rade na širenju lažnih informacija…

Policajac ne može da vozi automobil vredan 300.000 evra, mora da se ispita ko mu ga je i zašto platio, da nije, recimo, neki Bajrami, jedan od najbližih saradnika narko-bosa Nasera Keljmendija – kazao je Vučić.Komentari

komentara

Foto Informer
Izvor/Autor Informer.rs

Vaša email adresa neće biti objavljena.