Okončana drama Svetlane Kitić: Vesić pomogao slavnoj rukometašici da reši problem sa stambenim kreditom

0 55,468

Vesić je problem rešio na taj način što je našao drugu banku da joj refinansira kredit

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić rešio je problem rukometašice Svetlane Kitić kako ne bi ostala bez stana zbog kredita u švajcarskim francima.

0 Stanovnike ove tri beogradske opštine uskoro neće mučiti gužve u saobraćaju: Vesić obišao završne radove na putu i najavio nove projekte

Vesić je problem rešio na taj način što je našao drugu banku da joj refinansira kredit, a banka koja je htela da joj proda stan sada se naplaćuje, navodi “Blic”.

Inače, ta prodaja je bila zakazana za 2. avgust.

Kitić navodi da je zamolila gradsku sekretarku za sport i omladinu Draganu Pesić-Belojević da joj pomogne i da ju je odmah primio Vesić kome je, kaže, beskrajno zahvalna jer joj je pomogao.

Printksin: Youtube/Bili Piton

– Pitala sam ga da li postoji mogućnost da mi se nađe banka koja će da refinasira dug, a on mi je odgovorio da neće dozvoliti da jedna Svetlana Kitić sa decom ide na ulicu. Još je dodao da bi bilo sramota za naše društvo da nekada najbolja rukometašica sveta i osvajač brojnih medalja bude tako ponižena – rekla je proslavljena rukometašica.

Zamenik gradonačelnika joj je rekao da je zaslužila da joj se Beograd oduži.

– To je i uradio i nadam se da će sve biti zavrseno do 15. avgusta tako da će banka dobiti svoj novac, ja otplatu svog kredita , ali i mir i spokoj – kaže Kitić.

Goran Vesić pomogao je proslavljenoj rukometašici da pronađe drugu banku, refinansira stambeni kredit i sačuva stan-Foto: Marko Jovanović

Ona je inače stambeni kredit u švajcarcima uzela 2007. godine, ali je u međuvremenu kredit značjano uvećan zbog promene kursa švajcarskih franaka.

Do prošle godine kaže da je redovno isplaćivala rate, a da je zatim pokušala da se dogovori sa bankom, međutim, to nije uspela i banka je sa njom raskinula ugovor, a stan stavljen na prodaju.

Ona je tada govorila da ne može da pronađe potreban novac, a navodila je da je ćerka Mara čak htela da proda svoj bubreg kako bi rešila stvar.

(Telegraf.rs/Tanjug)Komentari

komentara

Foto Marko Jovanović, MNPress
Izvor/Autor Telegraf.rs

Vaša email adresa neće biti objavljena.