OGLASIO SE BRANISLAV LEČIĆ POVODOM OPTUŽBI ZA SILOVANJE: Dok ne dobijem crno na belo da me je optužila…

0 5,650

Glumac Branislav Lečić oglasio se povodom optužbi njegove koleginice Danijele Štajnefld za se*sualno uznemiravanje.

 

Ne mogu da imam komentar na jednu tako osetljivu temu, dok iz Tužilastva ne dobijem poziv I ne dobijem crno na belo da me je optužila za takvu stvar – izjavio je glumac Branislav Lečić i dodao: 

– Apsolutno poštujem zakon i pravne institucije ove države, i spreman sam da u bilo kojem trenutku odgovaram u Tužilaštvu na ovakvu optužbu. U pitanju je najgnusnija laž koja me diskredituje.

Podsetimo, beogradski mediji prenose da je glumica Danijela Štajnfeld Višem javnom tužilaštvu dala iskaz da ju je silovao glumac, opozicioni političar, bivši ministar i član Demokratske stranke Branislav Lečić.

Štajnfeld je pre nekoliko dana pojavila u beogradskom Višem javnom tužilaštvu, na poziv tužioca kako bi dopunila svoj prethodni iskaz. Ona je, u prisustvu advokata, govorila o svom  traumatičnom iskustvu, o kom je javnost upoznala pre nekoliko meseci u svom dokumentarnom filmu, snimljenom u Americi gde trenutno i živi.

youtube/Alevtina Rяbova

Danijela Štajnfeld

Štajnfeld je otkrila da je misteriozni silovatelj, čiji je identitet uporno skrivala od javnosti, glumac Branislav Lečić, navodeći da ju je napastvovao pre nekoliko godina dok je sa njim radila na jednom projektu.Komentari

komentara

Foto Tanjug
Izvor/Autor Informer.rs

Vaša email adresa neće biti objavljena.