Obnova dela Ulice Strahinjića Bana bila je završena jučer

0 766

Ostaje da zajedno sa građanima osmislimo ime – zaključio je Vesić.

Radovi na rekonstrukciji dela Ulice Strahinjića Bana biće završeni danas, a sinoć je uključena javna i dekorativna rasveta, izjavio je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić.

Vetar otkinuo deo novogodišnje rasvete u Kneza Miloša: Policija obezbeđivala ulicu da ne dođe do nesreće

Beograd

Foto: Grad Beograd

– To će biti prelep pešački trg, a na početku prema Francuskoj ulici nalazi se i fontana koja bi trebalo da proradi narednih dana. To je sada pravi ulaz u Skadarliju, gde su nekada bili parkirani automobili i to je bila jedna zaista ružna slika. Sada smo u centru grada dobili jednu novu, lepu pjacetu, koja se produžava ka Ulici Džordža Vašingtona i Skadarskoj – pojasnio je Vesić gostujući na Studiju B, saopštila je Gradska uprava.

Beograd

Foto: Grad Beograd

Osvrnuvši se na kritike da radovi kasne, Vesić je naveo da je razlog za to nedostatak majstora koji postavljaju ploče, a koji su zauzeti jer su angažovani na drugim radovima tog tipa u gradu.

Beograd

Foto: Grad Beograd

– Mnogo je bolje da posao bude zavrešen kvalitetno, a podsetiću da se decenijama unazad niko nije setio to da uredi. Mislim da će stanari tog dela Beograda uživati i da će građani prihvatiti novu pjacetu. Ostaje da zajedno sa građanima osmislimo ime – zaključio je Vesić.VIDEO DANA

Komentari

komentara

Foto Grad Beograd
Izvor/Autor SrbijaDanas

Ostavite odgovor

Your email address will not be published.