NOVI POLASCI VOZOVA

0

 

“Srbija voz”a.d. obaveštava korisnike usluga da će od 7.septembara 2020.godine saobraćati vozovi iz sistema BG:VOZ na relaciji Resnik – Ovča – Resnik – Ovča  – Beograd Centar.

 

Foto: Instagram “srbija_voz_a_d

 

Polasci vozova biće po sledećem redu vožnje: iz Ovče za Resnik u  9:50, 11:50 i 16:50 časova , iz Resnika za Ovču u 10:52 i 15:52 časova , a iz Resnika za Beograd Centar  BG:VOZ kreće u 17časova ,43 minuta.

Voz koji iz Ovče za Beograd Centar polazi u 9:20 časova , ne saobraća.

Podsetićemo da međunarodni voz za Crnu Goru ponovo saobraća od 3.septembra 2020.godine na relaciji Beograd – Bar. – objavljeno na instagramu inf.zel.srb.

“Ponovo saobraća međunarodni voz za Crnu Goru.
Obaveštavamo korisnike usluga železničkog prevoza da međunarodni voz za Crnu Goru ponovo počinje da saobraća od 3. septembra 2020. godine na relaciji Beograd – Bar.
Večernji međunarodni voz polaziće iz stanice u Topčideru u 21.10 časova, a iz Bara u 19.00 časova.
Karte za ovaj voz se nalaze u prodaji od danas, 1. septembra, a voz u sastavu ima ima kola sa sedištima, kušet kola, spavaća kola i kola za prevoz praćenih automobila.
„Infrastruktura železnice Srbije“ i „Srbija Voz“ apeluju na putnike da se ponašaju odgovorno i pridržavaju važećih preporuka za suzbijanje epidemije, i podseća da je obavezno nošenje zaštitnih maski tokom putovanja.”-Instagram inf.zel.srb.

 

 

 

View this post on Instagram

 

Ponovo saobraća međunarodni voz za Crnu Goru. Obaveštavamo korisnike usluga železničkog prevoza da međunarodni voz za Crnu Goru ponovo počinje da saobraća od 3. septembra 2020. godine na relaciji Beograd – Bar. Večernji međunarodni voz polaziće iz stanice u Topčideru u 21.10 časova, a iz Bara u 19.00 časova. Karte za ovaj voz se nalaze u prodaji od danas, 1. septembra, a voz u sastavu ima ima kola sa sedištima, kušet kola, spavaća kola i kola za prevoz praćenih automobila. „Infrastruktura železnice Srbije“ i „Srbija Voz“ apeluju na putnike da se ponašaju odgovorno i pridržavaju važećih preporuka za suzbijanje epidemije, i podseća da je obavezno nošenje zaštitnih maski tokom putovanja.

A post shared by Infrastruktura žel. Srbije (@inf.zel.srb) on

 

 

Foto Instagram srbija_voz_a_d Instagram srbija_voz_a_d
Izvor/Autor Beograd24

Vaša email adresa neće biti objavljena.