Novi DOKAZI O MALTRETIRANJU, TRPELA GA, a imala je DEBEO RAZLOG! (FOTO)

OGLASILA SE MAJA: SVE SE SLOMILO PREKO MOJIH LEĐA!

0 46,938

Maja Marinković nije želela da je Marko Janjušević Janjuš još više omalovažava i govori kako njih dvoje nisu zajedno, i kako mu je najbitnija sada već bivša supruga Ena, te je objavila njihovu prepisku, a u javnost su isplivale i fotografije iz kreveta, a i snimak dok je Janjušević boravio u Majinom stanu.

 

Neposredno pred ulazak u “Zadrugu 4” Janjuš je izjavio da je Maja njegova greška, vest o tome pročitajte ovde, a sada se ona oglasila za naš portal i priznala da ju je pogodilo što se dovodi u pitanje da su modrice nastale nakon njihove svađe.

printscreen instagram/majaamarinkovic

– Ako sam ja njegova greška, onda je on jako često grešio javno, dok je bio oženjen samo javno je tri puta napravio grešku, to mi je smešna prica, samo sam ja neko ko je to javno priznao. Pratila sam ulazak, zaparalo mi je uši to sto se moje modrice dovode u pitanje, jako je ružno dovoditi to u pitanje, i govoriti da su modrice od operacije nosa, a modrice su po telu, ja još nisam čula da su nekom od operacije nosa izašle modrice po telu, možda sam ja fenomen. Strašno– rekla je Maja za portal i dodala:

– Takođe mi je jako ružno sto se sve slomilo preko mojih leđa, ispada sam sam ja nesto uništila, a on je to odavno uradio, samo sada pokušava da se pere iz cele price i lažno se kaje, a do pre samo 10 dana je bio sa mnom. Čovek koji se pokaje ne pravi svaki put istu grešku – kaže Marinkovićeva.

Maja je priznala i da je finansirala Janjuša, ali i da ju je on ucenjivao, a zbog ljubomore je čak i fizički nasrnuo na nju, a ona nam je dostavila i fotografije koje svedoče o tome.

Marinkovićeva je takođe otkrila i zbog čega je sve trpela.

– Trpela sam sve to zato sto sam ga iskreno volela, a on je to koristio. Zato ga nisam ni prijavila, jer kada smo imali te burne svađe i sve sto ide uz to, on bi se izvinjavao – otkrila nam je Maja.Komentari

komentara

Foto Printscreen/Instagram/majaamarinkovic
Izvor/Autor Informer.rs

Vaša email adresa neće biti objavljena.