SENILNI” DŽO BAJDEN: Pogledajte šta je uradio usred govora! (VIDEO)

0 6,798

Predsednik Džo Bajden mučio se da pročita svoj govor u petak dok je izgovarao imena članova demokrata iz Kongresa i pitao: “Šta ja radim ovde?“

 

Bajden je boravio u Hjustonu, gde je posetio područje pogođeno prošlonedeljnim nevremenom i činilo se da ima problema sa čitanjem njegovog govora:

“Kongresmeni, uh, Šeril – Širli Džekson Li”, rekao je Bajden, pogrešno izgovarajući ime predstavnice Šile Džekson Li (D-TKS).

Nastavio je zamuckujući: “Al Grin, Silvia Garsija, Lizi Pinjeli – izvinite, Pinjel, i, uh, šta ja radim ovde?”, pre nego što je pogledao dole na podijum.

“Ovde sam izgubio misao i, uh, hm – gradonačelnik [Silvester] Tarner, sudija [Lina] Hidalgo, uh, hvala svima što ste nas dočekali”, rekao je Bajden.

U četvrtak je potpredsednica Kamala Haris morala da podseti Bajdena da stavi amasku kada se pojavio u Izvršnoj kancelariji Ajzenhauer zgrade, završio govor i otišao da razgovara sa medicinskim osobljem bez maske.

Nakon što je dobio “palac gore” od dvostruko maskiranog doktora Entonija Faučija, Kamala je pitala Bajdena, “Gde je tvoja maska?”

“Moja maska!”, uzviknuo je pre nego što se vratio po nju.

Zbog mnogobrojnih ovakvih gafova američkog predsednika, već mesecima se vode polemike o tome da li je njegovo mentalno zdravlje zaista ozbiljno ugroženo.

(Mondo)Komentari

komentara

Foto TANJUG/AP PHOTO/PATRICK SEMANSKY, POOL
Izvor/Autor Mondo

Vaša email adresa neće biti objavljena.